Καλησπερα σας,

Ειπα να σας γραψω νεα για το προβλημα τριγμων στα τζαμια του F20 που εχω.

Ήρθε το krytox gpl 105 απο αμερική και το δοκιμασα βαζοντας αρχικα στον οδηγο εσωτερικα στο ένα τζάμι.

Κανένα αποτελέσμα συνεχισε να τριζει σα να μη το βαλα.

Επειτα βαζω krytox στα λαστιχα που εφαρμοζει η πορτα με το σασι, καμμια επίσης διαφορα συνεχιζε να τριζει.

Δοκιμασα krytox επισης σε ψιλο τριγμους από τα καπακια των αεραγωγων και του πλαστικου που καλυπτει τον εσωτερικο καθρεπτη εκει ειχε διαφορα.

Γενικά δε το συνιστω το krytox γιατι ειναι ακριβό και φευγει παρα πολύ δύσκολα από τις επιφάνειεσ που το βάζεις, δεν διαλύεται με τπτ εχω βαρεθει να σκουπίζω το τζαμι.

Αργότερα αγόρασα και μια πάστα σιλικόνης shin etsu που τη προτεινει η honda για παρόμοια προλήματα.
Έβαλα στον οδηγό του τζαμιού και στην άνω ακμή του τζαμιού. Αποτέλεσμα μηδέν και αυτή αν και γενικά σε άλλεσ επιφάνειεσ που την εφάρμοσα βοήθηση πχ πλαστικά καπάκια αεραγωγων.

Αρχισα να στέλνω email παραπόνων στο ΣΠΑΝΟ και τη bmw hellas. Μετά από ένα μήνα ταλαιπορείας μου είπαν οτι θα μου αλλάξουν το λάστιχο που εφαρμόζει η πόρτα του οδηογύ με το σασί.

Αλλά μόνο αυτό το λάστιχο κανένα άλλο παρά τις διαμαρτυρίες μου ότι όλα τρίζουν με έμφαση τα εμπρός.

Τι να πω δε ξέρω πραγματικά, ζητούσα να αλλαχθεί ο γρίλλος από το σπανό με διαβεβαιώνουν οτι είναι ΟΚ και σφιγμένος.

Θεωρώ οτι δε γνωριζουν ποιό είναι το πρόβλημα παρότι το χουν αρκετά αυτοκίνητα.

Στη bmw hellas μου είπαν πως το είχε κάποιος στη θεσαλλονικη στη πόρτα συνοδηγού και μάλιστα τους το στειλε και βίντεο.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, πραγματικά με κλειστά παράθυρα το αμάξι τρίζει σα σαράβαλο.
Ένα grande punto είχα πριν 6 χρόνια έτσι δεν έκανε ποτέ.

Αν δε λυθεί και συνεχίσουν τον εμπαιγμό έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μάστορα να λύσουμε τη πόρτα να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα αν έχετε κάποιο καλό μάστορα αν είναι δυνατόν ειδικευμένο σε bmw.