45;;;

33 μου πούλαγε ο Νέρης τον Οκτώβριο του 2012 ένα μαύρο Μ5 facelift του 2008 με τριαντακάτι χιλ. χιλιόμετρα (πριν βγει ο φόρος πολυτελείας) .
Πιστεύω ότι πρέπει να ανάψεις λαμπάδα στον αγοραστή με τέτοια τιμή εν έτει 2016. Πέτυχες λαχείο. Ως γνωστόν όσο και καλοδιατηρημένο να είναι ένα αμάξι η αγορά είναι αμείλικτη (ειδικά η ελληνική) , τα χρόνια περνάνε (κι ας μην περνάνε τα χιλιόμετρα) και τα έξοδα εξακολουθούν να είναι πολλά για τέτοιο αμάξι (τεκμήριο, σηματάκια, σωστή συντήρηση κλπ) .
Πολλοί λίγοι αγοραστές εκτιμούν την σωστή συντήρηση και ακόμα πιό λιγοι είναι διατιθεμένοι να πληρώσουν μια τέτοια άριστη κατάσταση. Εύγε.
Καλά έκανες και το έδωσες αφού το έτρωγε το γκαράζ. Σε καταλαβαίνω διότι ακριβώς γι αυτό τον λόγο έδωσα το προηγούμενο μου αμάξι (10000 χιλιόμετρα σε 11 χρόνια) και ορκίστηκα ότι το εππόμενο αμάξι θα το ευχαριστηθώ ΕΓΩ και όχι το γκαράζ.
Οπως πίστευα και το πιστεύω το αμάξι δεν είναι βάζο να κάθεται να το βλέπουμε. Αμάξι σε γκαράζ δεν είναι αμάξι (δεν μιλάω για συλλογή με συλλεκτικά κλπ ) .