Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Απόψεις για λάστιχα

Ψήφισαν
108. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Continental ContiSportContact 5

58 53,70%
  • Dunlop SP SportMaxx RT

14 12,96%
  • Michelin Pilot Sport 3 PS3

37 34,26%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 234

Θέμα: Απόψεις για λάστιχα..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδή ψάχνομαι και εγώ για λάστιχα runflat όμως,τι γνώμη έχετε για τα Bridgestone Potenza RE050 σε ασύμμετρη διάσταση 225-40-18 κ 255-35-18.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos320 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή ψάχνομαι και εγώ για λάστιχα runflat όμως,τι γνώμη έχετε για τα Bridgestone Potenza RE050 σε ασύμμετρη διάσταση 225-40-18 κ 255-35-18.
    Σκληρά πολύ Νίκο
    Ρίξε μια ματιά σε πιο καινούργια καλύτερα

3. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

BILL007 (21-11-16)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκληρά πολύ Νίκο
    Ρίξε μια ματιά σε πιο καινούργια καλύτερα
    οντως πολυ σκληρα το R050. προσωπικα μου εβγαλαν πολλα χλμ αν και ολα μου τα ελαστικα μου βγαζουν πολλα συνηθως (εννοω οτι αποδιδουν καλα μεχρι το τελος).
    τα αλλαξα οταν το εσωτερικο αυλακι ειχε σβησει τελειως και πηγα σε σπορτκοντακτ5 που δεν μπορω να πω οτι με ευχαριστησαν.
    βρηκα μεταχειρισμενα 1ετους ποτενζα S001 rft και μπορω να πω οτι ειναι πολυ πολυ καλυτερα απο τα R050 A1 rft. τα S001 ειναι πολυ πιο σπορ και ο κωλος ξεκολλαει για πλακα ακομα και με τον Ν46 μου.
    ως το καλυτερο ελαστικο που εχω βαλει τα τελευταια χρονια βρισκω τα νεα goodyear F1 asym3. τα εβαλα μπροστα, ειναι συμβατικα και οχι ρφτ, εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος στα πρωτα χλμ που τα εχω. πολυ προοδευτικα, πληρης ελεγχος πολυ πιο αθορυβα απο τα σπορτκοντακτ5 και πολυ πιο ανετα. προσωπικα (που ημουν φαν της κοντινενταλ) θεωρω τα γκουντγιαρ πολυ ανωτερα κι ας ειναι στις ιδιες κλιμακες κοστους και "top brand" κατασκευαστων.
    E90 N46B20 montego blue

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lefterisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    οντως πολυ σκληρα το R050. προσωπικα μου εβγαλαν πολλα χλμ αν και ολα μου τα ελαστικα μου βγαζουν πολλα συνηθως (εννοω οτι αποδιδουν καλα μεχρι το τελος).
    τα αλλαξα οταν το εσωτερικο αυλακι ειχε σβησει τελειως και πηγα σε σπορτκοντακτ5 που δεν μπορω να πω οτι με ευχαριστησαν.
    βρηκα μεταχειρισμενα 1ετους ποτενζα S001 rft και μπορω να πω οτι ειναι πολυ πολυ καλυτερα απο τα R050 A1 rft. τα S001 ειναι πολυ πιο σπορ και ο κωλος ξεκολλαει για πλακα ακομα και με τον Ν46 μου.
    ως το καλυτερο ελαστικο που εχω βαλει τα τελευταια χρονια βρισκω τα νεα goodyear F1 asym3. τα εβαλα μπροστα, ειναι συμβατικα και οχι ρφτ, εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος στα πρωτα χλμ που τα εχω. πολυ προοδευτικα, πληρης ελεγχος πολυ πιο αθορυβα απο τα σπορτκοντακτ5 και πολυ πιο ανετα. προσωπικα (που ημουν φαν της κοντινενταλ) θεωρω τα γκουντγιαρ πολυ ανωτερα κι ας ειναι στις ιδιες κλιμακες κοστους και "top brand" κατασκευαστων.
    Ο λόγος που σκέφτομαι τα R050 είναι αυτό που είπες φίλε,ότι βγάζουν χιλιόμετρα.Εμένα έχει απάνω ακόμα τα μαμά και είναι από πέλμα ολοκαίνουργια στα 32000km απλά έχουν ξεραθεί γιαυτό θέλω να τα σουτάρω. Λες να κοιτάξω καλύτερα τα S001???

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos320 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο λόγος που σκέφτομαι τα R050 είναι αυτό που είπες φίλε,ότι βγάζουν χιλιόμετρα.Εμένα έχει απάνω ακόμα τα μαμά και είναι από πέλμα ολοκαίνουργια στα 32000km απλά έχουν ξεραθεί γιαυτό θέλω να τα σουτάρω. Λες να κοιτάξω καλύτερα τα S001???
    νικο αποτι εχω δει,σε ολες τις γνωμες ,ολα τα ρανφλατ βγαζουν χιλιομετρα.εγω με ξεραμενο ελαστικα οπως λες πηγα ακομα ενα χρονο,10000 χιλ. ακομα γιατι ηθελα να ψαξω για κατι καλυτερο.οποτε μην το παιρνεις σαν κυριως κριτηριο γγια την επιλογη σου.
    και χρονια πολλα για εχθες.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    νικο αποτι εχω δει,σε ολες τις γνωμες ,ολα τα ρανφλατ βγαζουν χιλιομετρα.εγω με ξεραμενο ελαστικα οπως λες πηγα ακομα ενα χρονο,10000 χιλ. ακομα γιατι ηθελα να ψαξω για κατι καλυτερο.οποτε μην το παιρνεις σαν κυριως κριτηριο γγια την επιλογη σου.
    και χρονια πολλα για εχθες.
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές να σαι καλά και να έχεις ότι καλύτερο και εσύ εύχομαι.Στα λάστιχα φοβάμαι που είναι ξεραμένα μην με βρει κανένα κακό,μην φάω καμία γλύστρα κτλ γιαυτό λέω να τα αλλάξω.Το πέλμα τους είναι ολοκαίνουργιο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lefterisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ιδιο πιστευω και εγω για γκουντγιαρ,εχουν κανει μεγγαλη προοδο. η κοντι μου ειπε ενας λαστιχας που τα δουλευει κιολας σαν φιρμα,δεν εχει παραδοση σαν εταιρεια.πηρε την gislaved και την uniroyal και αντεγγραψε τεχνογνωσια,εκανε μεγαλη επενδυση σε μαρκιζα στα μαγαζια και πουλησε μαζικα για να γινει γνωστη,,ειδικα αφου την εξαγορασε μεγγαλος βαυαρικος ομιλος.εγω την θεωρω κατωτερη μετρια φιρμα.

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ιδιο πιστευω και εγω για γκουντγιαρ,εχουν κανει μεγγαλη προοδο. η κοντι μου ειπε ενας λαστιχας που τα δουλευει κιολας σαν φιρμα,δεν εχει παραδοση σαν εταιρεια.πηρε την gislaved και την uniroyal και αντεγγραψε τεχνογνωσια,εκανε μεγαλη επενδυση σε μαρκιζα στα μαγαζια και πουλησε μαζικα για να γινει γνωστη,,ειδικα αφου την εξαγορασε μεγγαλος βαυαρικος ομιλος.εγω την θεωρω κατωτερη μετρια φιρμα.
    προσωπικα τα εκτιμω τα κοντι αρκετα, απλα οπως λες ισως να μην ειναι στις premium μαρκες ή αν θες καλυτερα για εμενα δεν ειναι πλεον στην κορυφη των τοπ. θεωρω οτι με τα 2 και 3 επιασαν κορυφη ενω με τα 5 απλα μετριοτητα.
    παντως οντως πολυ διαφημιση αυτη η εταιρεια.
    E90 N46B20 montego blue

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP