Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 51

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panagiotise46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είμαι κολλημένος με τα λίγα χιλιόμετρα και αν ήξερα ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει 250.000 (αυτά είναι τα φυσιολογικά του χιλιόμετρα για τα χρόνια του) και έχει κάνει όλα τα service στην ώρα τους κλπ θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη στην τιμή φυσικά που του αναλογεί.... Και εκεί νομίζω ότι την πατάνε οι μαντράδες. Για να αυξήσουν κέρδος μειώνουν τα χιλιόμετρα ανεβάζοντας ψευδώς την αξία του αυτοκινήτου....

Και μετά από αυτά σκέφτομαι να εγκαταλείψω πλέον την αλλαγή του αυτοκινήτου μου.....

Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου. Ούτε εγώ είμαι κολλημένος με τα πολλά χιλιόμετρα και αυτό το δείχνει η πρόσφατη αγορά μου 11 ετών BMW με 280 χιλιάδες. Το μοτέρ όμως όσο και να είναι, είναι κουρασμένο με τόσα χιλιόμετρα και τώρα, εκ των υστέρων, λέω καλύτερα να το είχα αποφύγει.

Καλά είσαι με το E46, κάτσε εκεί.
    E30 318i

2. The Following User Says Thank You to PetrosD For This Useful Post:

Panagiotise46 (19-11-16)

Περιοχή
    Θεσσαλία
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ειναι θέμα χιλιομέτρων και μονο αλλά και αλλων παραμέτρων.
    Πως έγιναν τα χιλιόμετρα; άλλο να είσαι καθε μέρα πολη και να χεις 200 χιλιαδες και άλλο να τα εχεις κανει σε ταξίδια.
    Δεν ειναι το ίδιο ως προς τις ώρες λειτουργίας του μοτέρ.
    Επίσης, για τι συντηρηση μιλάμε μέχρι αυτά τα χιλιόμετρα; κάθε τριαντα χιλιαδες και
    έχει ο θεός ή κάθε δέκα εφτά και πεντε.όλα αυτά κανουν τα κάθε αμάξι ξεχωριστό ως
    προς την φθορά του στο χρονο.
    Φιλέ Παναγιώτη θέλει πολύ ψάξιμο ιδίως εαν εχεις ενα άριστα συντηρημένο αυτοκίνητο
    σε τι ακριβώς άλλο μεταχειρισμένο θα βρείς

4. The Following User Says Thank You to Dimimav For This Useful Post:

Panagiotise46 (19-11-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP