Σανο τους ταιζουνε απο τα βοσκοτοπια.........εχει πλακα παντως,κανεις δεν τους ψηφισε μονοι τους βγηκανε χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
Σανο τους ταιζουνε απο τα βοσκοτοπια.........εχει πλακα παντως,κανεις δεν τους ψηφισε μονοι τους βγηκανε χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
insane in the ///Midbrain
friendgr (15-11-16)
Έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν.
Αφού δεν τους λιντσαραμε ακόμα στο σύνταγμα καλά να πάθουμε.
Και αν δεν θέλουμε ακροτητες καμία δεκαριά τόνους ντοματα και ζαρζαβατικο πρέπει να έχουμε εκεί κοντά στη βουλή έτσι να υπάρχει μην φοβάστε δεν θα προλάβουν να μαραθουν .
Ας αρχίσουμε με το μεγάλο μας αριστερό αρχηγό που ξέχασε τα λόγια του και σήμερα δίνει κωλο στον πρωιν πρόεδρο των Αμερικανών.
Ααααα ρε Συριζαιοι τι ξεφτίλα είναι αυτοί εκεί που φτυναται τρώτε τωρα.
Δεν πειράζει όμως ποιος θα τολμήσει να ξαναπεί αριστερά μετά από αυτό, και όπως έλεγαν τα πρόβατα πέρσι
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑ τετοιο μαμησι δεν είδαμε ξανά,
Και μια μετάφραση στα Συριζαικα ΜΠΕΕΕΕ, ΜΠΕΕΕΕ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Ντροπή σε όσους ψήφισαν ΤΣΥΡΙΖΑ.
Έφεραν την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω.
Θα την πληρώσουν μέχρι και τα δισέγγονά τους.
Οι χειρότεροι ψηφοφόροι παγκοσμίως, θα έπρεπε να ντρέπονται που αναπνέουν ελληνικό αέρα.
Detailing Madness
mikegr (16-11-16)
Συριζαίοι...πασοκοι οι μισοί ψηφοφόροι. Πίστευαν πως η ιστορία θα επαναληφθεί. Δεν κατάλαβαν πως αν ηταν να επαναληφθεί θα το είχε κάνει ο φελος ο γιωργακης, ο πιο καθυστερημένος άνθρωπος που θα μπορούσε να γινει πρωθυπουργός. Άλλο καθυστερημένος, άλλο βλάκας με ιδεα για τον εαυτό του.
Όσων αφορά για το αν ειναι οι χειρότεροι ψηφοφόροι, κοντράρονται στα ίσια με τους ψηφοφόρους του μαδουρο.
sympether with chiefτης
Ερχεται η ANAΠΤΥΞΗ ΛΕΜΕΕΕ !!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
topmar (21-11-16)
Παιδιά μην γελιεστε. Εννοείται οτι δεν έχουμε δει πάτο ακόμα.
Ακόμα και εκλογες να γίνουν ακριβως τα ίδια θα συνεχίσουν και οι άλλοι.
Οποιος μπορεί την κανει χθες.
pilot (22-11-16)
Μετα την τελειως ακαρπη συναντηση για το Κυπριακο ο Τσιπρας λέει θα αναλαβει να συζητησει το θεμα με τον Ερντογαν.
Νομιζω οτι με τα περι δημοκρατιας και παγκοσμιας ειρηνης των λαων που λεει κατα καιρος, λογικα θα τον ψησει.![]()
Έξτρα φόρους φέρνει το περιουσιολόγιο..
https://m.liberal.gr/#/app/article98265/homepage
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Αυτό κι αν θα είναι η MEGA ΑΡΠΑΧΤΗ......
Εχω μια απορία. Τόσοι γνωστοί μου έχουν μεταναστεύσει έξω και εκτός ευρώπης, δεν μου έχει πει κανένας ότι πρέπει να δηλώσουν και πόσα χρυσά δόντια έχουν....Σίγουρα εκεί είναι όλα τα συστήματα ενημερωμένα , όλες οι βάσεις δεδομένων μιλάνε μεταξύ τους, και ξέρουν πόσα βγάζεις και πόσα χαλάς πριν τα δηλώσεις... Αλλο αυτό όμως και άλλο αυτό που πάει να γίνει με το περιουσιολόγιο να πρέπει δηλώσεις και τι σώβρακο φοράς στο όνομα πάντα του "νέου οργανωμένου κράτους"..... μην μου λένε ότι θα πρέπει να δηλωθούν οι τραπεζικοί λογ/σμοί, διότι εδώ και 4 χρόνια από τότε που οι τόκοι μετράνε στο εισόδημα, παίρνουν λίστες από τις τράπεζες με τις κινήσεις όλων των λογ/σμών με λογιστική ακρίβεια. Αρα τι τα ξαναθέλουν;
Εμένα γιατί μου μυρίζει ότι είναι ακόμα ένας τρόπος φτωχοποίησης προκαθορισμένος από τους ξένους; διότι μην μου πείτε ότι αυτό είναι ελληνική πρωτοβουλία.
chrisgiapz3 (08-12-16)