Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Θέμα: E90 320d....Δίσκος-Πλατό?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μακεδονία
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο αυτα που διαβάζω σου έχει στραβώσει το βολάν. επίσης με τα ΚΜ που έχεις ενδεχομένως να ήταν και η ώρα του αργά η γρήγορα. απλα το περιστατικό ΣΙΓΟΥΡΑ μείωσε κατα πολύ τη διάρκεια ζωής και προκάλεσε επιπρόσθετα πρόβλημα στο βολάν. αντί να αλλάξεις απλά δίσκο λοιπόν πάς και για βολάν.
    Το θεωρείς σίγουρο αυτό εσύ???
    VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο topmar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θεωρείς σίγουρο αυτό εσύ???
    ποιό από όλα οσα σου γράφω? οτι σιγουρα καταπονήθηκε ο δίσκος και το βολάν? αυτό νομίζω δεν θέλει πολύ συζήτηση... όσο για το αν το βολάν θέλει αλλαγή αυτό πως να στο πω με σιγουριά αν το αμάξι δεν ανοιχτεί??? σε παρόμοιο περιστατικό που είχα εγω παντως με ενα φιατ πουντο που μου έκανε ακριβώς τα ίδια στην εκκίνηση και μόνο ήταν το βολάν! γνώμη μου είναι μιας και το αμάξι θα ανοιχτεί για δίσκο να αλλάξεις και το βολάν όπως και να έχει... η επισκευή αλλαγής δίσκου γίνεται μια φορά στη ζωή του αυτοκινήτου εκτός αν σκοπεύεις να κρατήσεις το αμάξι κάνοντας άλλα τόσα ΚΜ και παραπάνω σε λιγότερο απο 10 χρόνια

Περιοχή
    Μακεδονία
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιό από όλα οσα σου γράφω? οτι σιγουρα καταπονήθηκε ο δίσκος και το βολάν? αυτό νομίζω δεν θέλει πολύ συζήτηση... όσο για το αν το βολάν θέλει αλλαγή αυτό πως να στο πω με σιγουριά αν το αμάξι δεν ανοιχτεί??? σε παρόμοιο περιστατικό που είχα εγω παντως με ενα φιατ πουντο που μου έκανε ακριβώς τα ίδια στην εκκίνηση και μόνο ήταν το βολάν! γνώμη μου είναι μιας και το αμάξι θα ανοιχτεί για δίσκο να αλλάξεις και το βολάν όπως και να έχει... η επισκευή αλλαγής δίσκου γίνεται μια φορά στη ζωή του αυτοκινήτου εκτός αν σκοπεύεις να κρατήσεις το αμάξι κάνοντας άλλα τόσα ΚΜ και παραπάνω σε λιγότερο απο 10 χρόνια
    Εννοώ την ζημιά στο βολάν και την ανάγκη αντικατάστασής του, μιας και το κόστος του είναι περίπου 400€ ακόμα......

Δηλαδή, το κουστούμι βγαίνει 350€ (Σετ Δίσκος Πλατό) + 400€ (Βολάν) + 200€ εργασία = 950€.....βάλε και τίποτα βίδες, φλάντζες κλπ, να το το 1000€.......
    VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο topmar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοώ την ζημιά στο βολάν και την ανάγκη αντικατάστασής του, μιας και το κόστος του είναι περίπου 400€ ακόμα......

Δηλαδή, το κουστούμι βγαίνει 350€ (Σετ Δίσκος Πλατό) + 400€ (Βολάν) + 200€ εργασία = 950€.....βάλε και τίποτα βίδες, φλάντζες κλπ, να το το 1000€.......
    το βολάν γενικά ειναι πολύ συμπαγές υλικό που το καθιστά δύσκολο στο να πάθει εύκολα ζημιά. αυτό δεν σημαίνει οτι δεν εχουν υπάρξει περιπτώσεις που χρειαζόταν αλλαγή. σου είπα ήδη τη δική μου περίπτωση. σου ξαναλέω οτι πρεπει να ανοιχτεί το αμάξι. δεν το λεω για να σε βάλω στη διαδικασία να σκάσεις τα 1.000, αυτό θα στο πει ο μηχανικός που θα αποφασίσεις να το πας.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Cobalt For This Useful Post:

BILL007 (27-10-16), topmar (27-10-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP