-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αν και δεν δώσατε κάποια πρακτική συμβουλή.
Όπως είπα το αμάξι δε παρουσιάζει τριγμούς όταν τα παράθυρα δεν είναι ερμητικά κλειστά.
Κατέληξα να κλείσω ένα ραντεβού στη bmw spanos πάλι για τοποθέτηση ταινιών τεφλόν και ζήτησα να γίνει αλλαγή τσιμούχας, θα πάω για service και το δεχτούν από τη bmw hellas έχει καλώς.
Σε δεύτερη φάση ψάχνωντας στα φόρουμ βρήκα να αναφέρεται ένα υλικό krytox απο τη dupont, το δίνει η bmw και άλλες μαρκες σα λιπαντικό για τσιμουχες και λάστιχα κλπ.
60 ευρώ τα 30 ml, παίρνω τον αντιπρόσωπο του λέω το θέμα μου λέει μάλλον το προιον GPL 105 είναι αυτό που πουλάει η bmw αλλά εγώ το έχω μόνο σε 500 ml και κάνει 165 ευρώ προ φπα κουφάθηκα.
Επειδή κ εγώ μηχανικός είμαι πιστεύω οτι είναι ένα κλασσικό πρόβλημα ταλάντωσης, όταν ο φανοποιός μου άλλαξε τη θέση και το σφίξιμο στις πόρτες άλλαξε ουσιαστικά το Κ του ελατήριου από το ισοδύναμο πρόβλημα, με λίγα λόγια ο συντονισμός που παράγει το τρίξιμο δε συμβαίνει πλέον, το θέμα είναι οτι με το καίρο κάτι χαλάει και επανέρχεται η ταλαντωση και ο συντονισμός, ίσως να φταίει οτι το πλένω συχνά και μετά μανίας.
Τελικά πήρα το krytox από USA πάλι ακριβά αλλά όχι τόσο πολύ και είδα πολύ θετικές κριτικές επίσης.
Ελπίζω να σταματήσω να ακούω τριγμούς γιατί πραγματικά είναι πάρα πολύ ενοχλητικό.
714AZo5I68L._SL1500_.jpg
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP