Συνήθεια έχει γίνει πλέον οι διαιτητές να ευνοούν σκανδαλωδώς τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά ο Αριστείδης Βάτσιος δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του Κουτρουμπή στο παιχνίδι με την Βέροια!
Συγκεκριμένα, στο 52’ ο Κουτρουμπής έδιωξε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή, μετά το σουτ του Μαλόν, αλλά ο διαιτητής δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, όπως φάνηκε πεντακάθαρα από την τηλεοπτική μετάδοση προέκτεινε το χέρι του, για να διώξει την μπάλα. Μιλάμε για απόκρουση που θα ζήλευε και ο Μπουφόν!
Ο διαιτητής Βάτσιος, λοιπόν, έκανε τα στραβά μάτια σε μια πεντακάθαρη φάση, με τον Παναθηναϊκό να ευνοείται και πάλι από τη διαιτησία.
Αυτή είναι η «εξυγίανση» που ονειρεύεται ο Αλαφούζος; Να ευνοείται ο Παναθηναϊκός σκανδαλωδώς και να «σφάζονται» οι υπόλοιπες ομάδες;
Πού είναι οι «αντικειμενικοί»; Θα γράψουν τίποτα για τη συγκεκριμένη φάση και το πέναλτι που έπνιξε ο Βάτσιος ή για μια ακόμα φορά θα τα… θάψουν όλα κάτω από το χαλί;
Εχετε καταντήσει αηδία…
Πηγή