Καλημέρα σας,

Είμαι νέος στο φόρουμ, γράφτηκα για να ζητήσω τη βοήθεια σας σχετικά με το θέμα.

Έχω ένα BMW F20 12/2015 το facelift μοντέλο, 5 πορτο.

Το αμάξι όταν το πήρα και για αρκετούς μήνες δεν είχε κανένα τριγμό. Από τον Μάιο και μετά εμαφνίζει πολύ έντονο τρίξιμο στις πόρτες οδηγού και συνοδηγού.
Σε δρόμο με πολύ έντονες λακούβες κάποιες φορές εμφανίζει τριγμόυς και στα πίσω τζάμια.

Όταν κατεβάζω ελαφρά τα τζάμια ίσα ίσα να απασφαλίσουν από την τσιμούχα δεν ακούω τριγμό από τα τζάμια.

Το έχω πάει 3 φορές στο σπανό να το δουν, τη πρώτη απλά καθάρισαν τις τσιμούχες, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, τη δεύτερη τοποθέτησαν ταινίες τεφλόν στα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού στην αρχή σταμάτησαν οι τριγμοί, έπειτα από 10 μέρες όμως επανήλθαν.
Τη τρίτη φορά μου άλλαξαν τον οδηγό από το τζάμι Untitled.jpg δείτε το part 1 από το συνημμένο, μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια.

Είχα κουραστεί να πηγαίνω στο σπανό, επιπλέον έπρεπε να πληρωνω ταξί πηγαινε ελα γιατί το κράταγε ως το απόγευμα, πήγα σε ένα φίλο φανοποιό του είπα το πρόβλημα και αυτός απότι είπε άλλαξε την εφαρμογή της πόρτας, την έσπρωξε δλδ να κουμπώνει λιγό πιο πάνω και μάλλον λίγο πιο έξω. Το πρόβλημα ελλατώθηκε αισθητά για πολλές μέρες, τώρα άρχισε να εμφανίζεται πάλι.

Τα υγρά που προτείνετε στο τοπικ και σε ξένα φορουμ

Gummi Pflege η CARBAFLO 83230309627
Concentrated silicon remover 83120432555
Aquapel 83199415467
και το 83122298199

ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, στην bmw spanos που ρώτησα για το aquapel ο φανοποιος μου ειπε οτι δε κανει τπτ αυτο.

Το αμάξι το πλένω τακτικά με σαππουάν sonax με γυαλιστικο, έχω σκουπίσει άπειρες φορές τις άκρες των παραθύρων και τους οδηγούς με δέρμα και πανί ελπίζωντας να φύγει οτι υπαρχει από κατάλοιπα, έχω βελτίωση που και που αλλά ξαναεμφανίζεται.
Βρίσκω επίσης μαυρίλα από το πετρέλαιο εικάζω μέσα στους οδηγούς των παραθύρων.

Είναι ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα για μένα, ζητώ τη βοήθεια σας, αν υπάρχει κάποιος που το χει αντιμετωπίσει επιτυχώς θα ήθελα τη συμβουλή του.

Επίσης να αναφέρω οτι δοκίμασα να πλύνω τις άκρες των τζαμιών με ενα προιον που αφαιρει κόλλες και ρετσίνι από το αμάξωμα, στα πίσω παράθυρα μηδένισε το τρίξιμο και στα μπροστά ξαναεμφανίστηκε, δηλαδή δε βγάζω άκρη.

Σκέφτομαι να πάω στο σπανό και να ζητήσω αλλαγή σε όλες τις τσιμούχες και τα πλαστικά των παραθύρων, δεν ξέρω αν θα το δεχτούν είμαι εντός εγγύησης πάντως.

Αναμένω τα σχόλια σας.