Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 76

Θέμα: project Z3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν όντως σκέφτεσαι να το "ξεβρακώσεις" κοίταξε προσεκτικά με τον μηχανικό σου για σημεία με σκουριές ή/και "ανοίγματα" πίσω εκεί που δένει στο πάτωμα η πίσω γέφυρα. Εκεί χρειάζεται ενίσχυση έστω και σαν πρόληψη.
    Ολα τ'αλλα ωραία και χρήσιμε ακούγονται αλλά στην "αναβάθμιση" του λογισμικού το Μ44 σου προτείνω να μην "επενδύσεις" ούτε 1 ευρώ.
    Για την περίπτωση που σκέφτεσαι παραπάνω δύναμη, η πιο σωστή λύση είναι το engine-swap με κάτι σε Μ54.

Μια ωραία επίσης "αναβάθμιση" θα ήταν κι ένα set καθισμάτων απο Ζ3Μ (όχι τα Μ-pack)
    Για την αναβάθμιση του m44b19 δεν ψάχνω ίππους διαφορετικη κατανομή δύναμης ζητάω, η μάλλον προσπαθώ να φτιάξω το προγράμματακι που είδη έχω. (μου φτάνουν τα 144 +που έχω τωρα)
    Τα καθίσματα ναι θα μου άρεσαν και εμένα αλλά το σαλόνι έχει γίνει είδη rebuild
    Το θέμα με την ενίσχυση του πλαίσιου και ειδικά πίσω δεν το ήξερα. Ευχαριστώ για την υπόδειξη θα το κοιτάξω ίσως σε ενοχλησω κιόλας για τίποτα λεπτομέρειες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τοοοοο ξεβρακωμα αρχισε λοιπον και παει λεγοντας, θα παμε πιο μακρια δεν θα μεινει τιποτα επανω.
    ειδα και το αυτοκινητο για τυχων σκουριες και φθορες απο κατω αλλα τιποτα .ελληνικο βλεπεις δεν εχει δει ποτε του γερμανια.
    συντομα νεες φωτο
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

3. The Following User Says Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

BILL007 (30-10-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP