Εγω με την σειρα μου μπορω να βοηθησω σε οτι εχει να κανει σχεση με
1) κινητη τηλεφωνια software hardware ανταλλακτικα πωλησεις
2) ασφαλιστικες και χρηματοκοικονομικες υπηρεσιες (ασφαλειες ζωης πυρος αυτοκινητα νοσοκομειακα κτλ
3) οτι εχει να κανει με καφε και αλκοολ (fredo cuba libre smoothies κτλ)
4) τσιπαρισματα σε playstation 2
και γενικα μπορει ειμαι ο ανθρωπος σας σε πολλα....
24/7 στην διαθεση σας
εδρα: οπου ξημερωσει!!!
(Σερρες - Αθηνα)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E46 POWER : 27-05-10 στις 21:15
θα ηθελα να ευχαριστησω και απο εδω το θανο, διοτι οχι μονο με βοηθησε, αλλα κυριολεκτικα με εσωσε. οχι μια, οχι δυο, αλλα τρεις φορες!![]()
ευχαριστω πολυ θανο για ολα και απο εδω, και φυσικα επιφυλάσσομαι....!
πραγματικα τα φορουμ μπορει καμια φορα να μας πικραινουν, αλλα και πολλες φορες μας ανοιγουν νεους δρομους, να βρουμε φιλους και ανθρωπους που λογω αποστασεως δεν θα μπορουσαμε να γνωριστουμε.
ενα μεσο που αν το χρησιμοποιησουμε σωστα, εκμηδενιζει αποστασεις, διαφορές, αντιθεσεις...
με την ευκαιρια αυτη λοιπον, να σας ευχαριστησω ολους αλλη μια φορα, για τη συμμετοχη σας και τη βοηθεια σας στη διαμορφωση της μικρης -αλλα σημαντικης για ολους μας- κοινοτητας του bmwfans.
Οικοδομικές Επιχειρήσεις
Μελέτες - Επιβλέψεις - Κατασκευές
Πωλήσεις Διαμερισμάτων
Αρχιτέκτονες - Πολιτικοί-Μηχανολόγοι Μηχανικοί
*Προσοχή! Όλα τα διαμερίσματα προσφέρονται με άνετες κλειστές θέσεις στάθμευσης, εύκολα προσβάσιμες από χαμηλωμένα BMW!
λοιπον εγω καθηγητης μουσικης ειμαι...αλλα και οικονομολογος.
αν θελετε τα παιδια σας να μαθουν κιθαρα η πιανο η ανωτερα θεωρητικα...εδω ειμαι.επισης οσοι στελνουν ηδη τα παιδια τους σε ωδειο αλλα,λογικο ειναι,δεν εχουν και πολυ φωτισμενη γνωση του τι γινεται και χρειαζονται (xenon) φωτισμο,εδω ειμαι.
οσο για το οικονομικο.....τι οικονομικο τετοιες εποχες...ποιος εχει ορεξη για πειραματισμους με τα χρηματα???
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Εγώ πάλι είμαι Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Δομοστατικός, με MSc στην εδαφομηχανική, τις θεμελιώσεις και την τεχνική σεισμολογία (Imperial College). Μια από τα ίδια και ο αδερφός μου.
Έλεγα να κάνω καρριέρα στο εξωτερικό αλλά ο έρωτας και το Τεχνικό Γραφείο του πατέρα μου (περιοχή Παπάγου) με έφεραν πίσω. Από το 1999 ασχολούμαι με ιδιωτικά έργα (άδειες, επίβλεψη).
Ο,τιδήποτε χρειαστείτε, pm me! Θα χαρώ ειλικρινά να βοηθήσω.