Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 836

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλησπέρα παιδιά, σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει.εχω το 320ci και έβαλα τα ηλεκτρικά καθίσματα με τα full extra...τα θερμαινόμενα δουλεύουν κ όλες οι κινήσεις...ομως δεν δουλεύουν οι μνημες μαλλον δουλεύουν οπως τις ειχε προγραμματίσει ο προηγούμενος αλλα δεν δουλεύει το κουμπι memory..για να αποθηκευσω καινούργια στάση καθίσματος..επισης αγόρασα απο ebay το module μήπως έφταιγε αυτο...αλλα τπτ τα ιδια παλι. δευτερον απο τοτε που τα έβαλα μου αναψε και το φωτακι του airbag...σας παρακαλώ αν γνωρίζει καποιος ας με βοηθήσει..θα ημουν ευγνώμων... ευχαριστώ

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Piosma Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα παιδιά, σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει.εχω το 320ci και έβαλα τα ηλεκτρικά καθίσματα με τα full extra...τα θερμαινόμενα δουλεύουν κ όλες οι κινήσεις...ομως δεν δουλεύουν οι μνημες μαλλον δουλεύουν οπως τις ειχε προγραμματίσει ο προηγούμενος αλλα δεν δουλεύει το κουμπι memory..για να αποθηκευσω καινούργια στάση καθίσματος..επισης αγόρασα απο ebay το module μήπως έφταιγε αυτο...αλλα τπτ τα ιδια παλι. δευτερον απο τοτε που τα έβαλα μου αναψε και το φωτακι του airbag...σας παρακαλώ αν γνωρίζει καποιος ας με βοηθήσει..θα ημουν ευγνώμων... ευχαριστώ
    Kαι για τα δυο θέματα πρέπει πρώτα να βάλεις διάγνωση (κατα προτίμηση GT1). Ειδικά για το θέμα με τις μνήμες. To θέμα του αερόσακου μάλλον κανένας αισθητήρας κατάληψης, αλλά και αυτό ειναι πρόβλεψη, μπορεί να είναι και κάτι άλλο.

btw Καλωσήρθες στην παρέα μας!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP