Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: Γυρισμένα χιλιόμετρα σε BMW

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Είχα σήμερα μια πιο επίσημη απάντηση. Όταν το αυτοκίνητο μπαίνει στο διαγνωστικό της BMW φαίνονται τα πραγματικά χιλιόμετρα και μπορείς να συγκρίνεις αυτά τα χιλιόμετρα με αυτά που γράφει το κοντέρ. Αν έχει αλλαχτεί εγκέφαλος βέβαια αυτό δεν μπορεί να γίνει, αλλά φαίνεται στο διαγνωστικό η αλλαγή εγκεφάλου οπότε εκεί καταλαβαίνεις πλέον ότι δεν μπορείς να ξέρεις τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου.
    Σε ερώτηση αν ο μετρητής χιλιομέτρων του εγκεφάλου μπορεί να πειραχτεί, η απάντηση ήταν ότι θα πρέπει να τον χακέψει κάποιος για να τα πειράξει και αυτή η παρέμβαση μπορεί να προξενήσει άλλα προβλήματα στο αυτοκίνητο. Από αυτά που είδα σήμερα κατάλαβα ότι το απλό γύρισμα χιλιομέτρων μπορεί να ανιχνευτεί σχετικά εύκολα (με το διαγνωστικό), υπάρχουν όμως και τρόποι να γίνει όπου είναι πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμο (γι αυτή τη δουλειά χρειάζεται προγραμματιστής ο οποίος στοιχίζει ακριβά, συνεπώς αυτό θα γίνεται μόνο σε ακριβά αυτοκίνητα π.χ. Porsche τελευταία μοντέλα).

Εγώ από όλα αυτά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η καλύτερη αγορά μπορεί να γίνει μόνο από ιδιώτη και το ιδανικό θα ήταν να είναι γνωστός μέσα από το forum ή από προσωπική σχέση. Καλύτερα 200.000 χλμ και να ξέρω παρά 80.000 και να μην ξέρω....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panagiotise46 : 23-09-16 στις 18:43

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP