Σελίδα 4 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 388

Θέμα: Μηχανες,ενα παθος χωρις ορια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μηχανές...ένα πάθος χωρίς όρια......ένα bravo από εμενα σε οποιον σκέφτηκε το συγκεκριμένο τίτλο.....διότι είναι ακριβώς έτσι...οι μηχανές δεν είναι αγάπη...είναι ερωτας παντοτινός..
    Οδηγό moto 28 χρονια...και έχουν περάσει πολλές απ τα χερια μου...αξέχαστο το πρώτο μου
    Z50R (έστω και τώρα ζητω συγγνώμη απ τον κύριο με το σκαραβαίο που έκλαιγε την εξάτμιση του)....
    Αυτή τη στιγμή έχω στο garage τα εξής...
    VMax 1200 (ανοιχτό) κίτρινο του 1994 αγορασμένο καινούργιο από ΝewYork το οποιο απλά δεν πωλείται με τίποτα....τρελός ερωτας με αυτή τι μηχανή.
    KTM Adventure 950 του 2006...κατάμαυρο...το παπί μου...ένα tanks ...με καρμπιρατέρ...όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν...καθημερινή μετακίνηση στην πολύ και τουριστικά weekends όπως και ημερήσιες αποδράσεις στην επαρχία (εθνικό και επαρχιακό δίκτυο).
    Aprilia Tuono Factory 2009 .....με πολλά πολλά καλούδια επάνω....
    Δυστυχώς το aprilia δε πρόλαβα να το χάρο....έκανα μονο 3,000 km και τον απρίλιο φέτος είχα το πολύ σοβαρό ατύχημα στην παραλιακή (όπως αρκετοί γνωρίζουν) με το KTM.
    Yamaha Raptor 350...κατοικοεδρεύει στο σπίτι στον παρνασσό.....τρελαίνεται για χιονια και λάσπες.....η πλαγιολίσθηση στην πιο fun και ασφαλή μορφή τις....
    Δεν ξέρω αν θα περπατήσω ποτε ξανά....(αλλα θα το προσπαθώ όσο μπορώ)...αυτό που ξέρω όμως είναι ότι αφενός δεν πωλείται καμια μηχανή και αφετέρου αν καταφέρω και σηκωθώ ξανά στα πόδια μου θα "ξανακαβαλήσω" το συντομότερο δυνατό (όχι όμως για μετακίνηση μέσα στην πολύ)...διότι την αίσθηση που μου προσφέρει η μηχανή δε την παίρνω ούτε απ το καλύτερο και ακριβότερο κάμπριο αυτοκίνητο.
    Όσοι με νιώθετε κάντε και μια ευχή για μένα. Μου λείπει αφάνταστα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

GEO316 (15-11-12), spar@ (18-01-13)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μηχανές........ Μου λείπει αφάνταστα.
    Τις θερμοτερες ευχες μου φιλε μου!!!

Περιοχή
    Syros
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω μετά απο μακρά πορεία αλλαγών έχω στην κατοχή μου ενα παπί innova 125 και ενα TDM900 του 2006 για το όποιο ψάχνω να βρω αγοραστή....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μηχανές...ένα πάθος χωρίς όρια......ένα bravo από εμενα σε οποιον σκέφτηκε το συγκεκριμένο τίτλο.....διότι είναι ακριβώς έτσι...οι μηχανές δεν είναι αγάπη...είναι ερωτας παντοτινός..
    Οδηγό moto 28 χρονια...και έχουν περάσει πολλές απ τα χερια μου...αξέχαστο το πρώτο μου
    Z50R (έστω και τώρα ζητω συγγνώμη απ τον κύριο με το σκαραβαίο που έκλαιγε την εξάτμιση του)....
    Αυτή τη στιγμή έχω στο garage τα εξής...
    VMax 1200 (ανοιχτό) κίτρινο του 1994 αγορασμένο καινούργιο από ΝewYork το οποιο απλά δεν πωλείται με τίποτα....τρελός ερωτας με αυτή τι μηχανή.
    KTM Adventure 950 του 2006...κατάμαυρο...το παπί μου...ένα tanks ...με καρμπιρατέρ...όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν...καθημερινή μετακίνηση στην πολύ και τουριστικά weekends όπως και ημερήσιες αποδράσεις στην επαρχία (εθνικό και επαρχιακό δίκτυο).
    Aprilia Tuono Factory 2009 .....με πολλά πολλά καλούδια επάνω....
    Δυστυχώς το aprilia δε πρόλαβα να το χάρο....έκανα μονο 3,000 km και τον απρίλιο φέτος είχα το πολύ σοβαρό ατύχημα στην παραλιακή (όπως αρκετοί γνωρίζουν) με το KTM.
    Yamaha Raptor 350...κατοικοεδρεύει στο σπίτι στον παρνασσό.....τρελαίνεται για χιονια και λάσπες.....η πλαγιολίσθηση στην πιο fun και ασφαλή μορφή τις....
    Δεν ξέρω αν θα περπατήσω ποτε ξανά....(αλλα θα το προσπαθώ όσο μπορώ)...αυτό που ξέρω όμως είναι ότι αφενός δεν πωλείται καμια μηχανή και αφετέρου αν καταφέρω και σηκωθώ ξανά στα πόδια μου θα "ξανακαβαλήσω" το συντομότερο δυνατό (όχι όμως για μετακίνηση μέσα στην πολύ)...διότι την αίσθηση που μου προσφέρει η μηχανή δε την παίρνω ούτε απ το καλύτερο και ακριβότερο κάμπριο αυτοκίνητο.
    Όσοι με νιώθετε κάντε και μια ευχή για μένα. Μου λείπει αφάνταστα.
    Ελπιζω μεσα απο την καρδια μου ,να πανε ολα καλα και να ξαναπερπατησεις φιλε μου !!!!!!!!! Δυστυχως για εμενα ,δεν πηγαν καλα τα πραγματα ,γι' αυτο οσο κι αν τις αγαπαω ,ζωντας καθημερινα τον πονο και την ταλαιπωρια, και να ξαναπερπαταγα δεν θα ξανακαβαλαγα......
    bbs rules ....

Rides
    2

Προεπιλογή

κανουμε πολλες ευχες και σε σκεφτομαστε συνεχεια...
    ευχαριστουμε που μοιραζεσαι τις σκεψεις σου μαζι μας...

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

εμεις εχουμε ενα gsxr 1000 k7 μαρεσουν πολλοι οι μηχανες αμα τις οδηγαω εγω! ο αντρας μου το πηγαινει το συγκεκριμενο κ καθε 2 φορες το χρονο παμε σερρες στην πιστα!του λεω να με μαθει αλλα δε.......... δεν θελει!γρρρρρρρρρρρ
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

κ εγω ευχομαι τα καλυτερα κ να ξαναπερπατησεις πολυ συντομα αλλα συμφωνω οταν γινεις καλα να μην ξανακαβαλησεις μηχανη ..... αλλα βεβαια ο καθενας οπως αισθανεται...
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Nίκο,ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ και θα πάμε και βόλτα στην Επίδαυρο με τα μοτοσακό.-

Rides
    2

Προεπιλογή

σειρα εχει τωρα μια βεσπα... εκει να δεις κόλλημα που θα φας...!

Περιοχή
    Βριλήσσια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sm6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σειρα εχει τωρα μια βεσπα... εκει να δεις κόλλημα που θα φας...!
    Το επομενο κολλημα θα ειναι αυτο

https://www.multistrada.ducati.com/jspmulti/concept.jsp

Σελίδα 4 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP