Αρχικό μήνυμα απο
ghost-rider
Μου εχει τυχει να συμβιωσω με ενα Α4 1.8 Τquattro(ειναι του αδερφου μου) και φυσικα με το e46 320 ci που ειναι και το αυτοκινητο μου. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι σιγουρα αυτα τα πραματα(audi) κρατανε μεταπωλιτικη αξια, εχουν ζητηση, ρολαρουν και στριβουν ισοπεδωτικα.. και οσα λετε για αξιοπιστια ειλικρινα εγω δεν τα εχω δει. Στα 200.000 χιλιομετρα που εχει, εχει αλλαξει εναν ιμαντα χρονισμου κ μια τρομπα νερου. Αντεχει πολυ αν ξερεις λιγο πως να του φερθεις. Κ ειλικρινα. Τραβαει σα μπουρδελο. Ομως το ΒΜW.. Αλλο το BMW. Σου δινει την αισθηση οτι καθε μερα κανεις τα δρομολογια σου με ενα αγωνιστικο αυτοκινητο. Σε τσιγκλαει να σηκωθεις στις 3 το βραδυ που αδειαζουν οι δρομοι και να του ρουφηξεις το αιμα με το καλαμακι.. Εχει σιγουρα αλλη αισθηση, στοχευει σε αλλο πελατολογιο. Πιο σκληροπηρυνικο, πιο συνηδειτοποιημενο.. Στοχευει σε αυτον που η πιο κλειστη φουρκετα δεν ειναι παρα δυο καρφωτα κατεβασματα. Σε αυτον που πηγαινοντας μια ηρεμη βολτα, σταμπαρει τη στροφη μπροστα του, κλεινει αυτοματως το ραδιο και το χερι του ενστικτωδως πηγαινει στο κουμπι του DSC... Σε αυτον που αναπολει το παρελθον(μεγαλωσα με alfa romeo giullieta 2) και θελει να βρισκεται μεσα σε ενα απο τα τελευταια καθαροαιμα καλοστημενα πισωκινητα, αδιαφοροντας για το αν ενα τετρακινητο μπορει να του δωσει ευκολια χειρισμου, η εξτρα αποτελεσματικοτητα σε γλιστερο οδοστρωμα.. Κλεινοντας, το μονο που εχω να πω, ειναι οτι αν κανεις δεν ανηκει εστω και μερικως σε αυτη την κατηγορια, αργα η γρηγορα, το κτηνος με τους τεσσερις κυκλους θα τον κερδισει...
Δεν θα μπορουσα να συμμφωνουσα περισσοτερα εχωντας το 1.8Τ του αδερφου μου στην οικογενεια...Εκει να δεις πως τραβαει και αν αναλογιστεις οτι εβαλε προγραμμα με 500 ευρω και πηγε 220 αλογα στο ετσι χωρις εισαγωγες φιλτρα κτλ...Το audi κακα τα ψεμματα σε κερδιζει με το που μπεις μεσα ειναι αμαξαρα και αξιοπιστο απο διιας πειρας αυτο..Ολα αυτα προυποθετουν να ειναι το πρωτο σου αμαξι και οχι να εχεις bmw 20 χρονια και μετα να παρεις audi...Οπως ισχυει και το αντιστροφο..Οπου μαθει κανεις παιδια..Προχωρα στην αλλαγη και μετα βαζω στοιχημα οτι δεν θα σου ειναι ευκολο να το πουλησεις το s3 θα το σκεφτεις πολυ καλα....!!!
Αν οι Ελληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ