απαξιώ...
απαξιώ...
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
alexm (23-08-16)
Βαγγελη κοιτα τι θα κανουμε:
Παμε γερμανια, νοικιαζουμε απ ενα 911 gt3 rs 2016, βγαζουμε φωτο, τις ανεβαζουμε στο fans και γραφουμε τα φερνουμε Ελλαδα μεσω Πατρας!!!
Απο την προηγουμενη θα μας περιμενει ο Πιλοτος στο λιμανι...
Περτικαλι εσυ
Μωβουλι εγω
Υ.Γ: γραφω και καμια λαλακια... να περασει η ωρα, για εμενα εννοω, γιατι εσυ βιομηχανος ανθρωπος παιρνεις οτι θες...![]()
Ωραιος μοντ ειμαι τρομαρα μου, παει το off topic συννεφο...
Για τον Γιωργη ομως χαλαλι του, χωστου Βαγγελη οσα θες για τους σκαραβαιους..., μετα θα τα σβησω![]()
Δεν ξερω αν ο Γιωργος, θα εχει τοση υπομονη .... μαλλον θα μπει στο πρωτο αεροπλανο της aegean .... κ θα ειναι στη γερμανια μεχρι να πιουμε μπυρα
Μη με λες ρε φιλε βιομηχανο .... ο Τσιπρας πλεον παρακολουθει facebook, instagram, bmwfans κλπ![]()
Ελληνας βιομηχανος με εδρα την Ελλαδα ...... το αλλο με τον Τοτο , το ξερεις;![]()
alexm (23-08-16)
καλα καλα...θα σας δειξω εγω...
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
για να επιστρεψουμε στο καμαρι των ιταλων....ενα πολυ καλο video...only by chris harris...njoy
υγ..οποιος διαβαζει evo...αυτη την στιγμη γνωριζει οτι μοτερ, στησιμο ειναι ferrari....με λιγη βοηθεια λοιπον η julia..για να ανταγωνιστει the big boys...
aristent (24-08-16)
Ευτυχώς που βγήκε και η Giulia και δε θα καταλήξουμε τελικά όλοι με VAG.
Nikos