Έχει τύχει σε κανέναν να έχει χαλάσει το tps ή το actuator ή το μοτεράκι που ανοίγει και κλείνει τις πεταλούδες και να ΜΗΝ ανάβει το EML ή να μην πιάνει κάτι ο εγκεφαλος?
Έχει τύχει σε κανέναν να έχει χαλάσει το tps ή το actuator ή το μοτεράκι που ανοίγει και κλείνει τις πεταλούδες και να ΜΗΝ ανάβει το EML ή να μην πιάνει κάτι ο εγκεφαλος?
Βutterfly effect...
Ποια η γνωμη σας για αλλαγη μονο της μπροστα αντιστρεπτικης με λιγο πιο χοντρη?
Του CSL η μπροστα ειναι 30,8mm νομιζω.. και η πισω 22,5mm..
Οι μαμα Μ3 ειναι 26 μπροστα 21,5 πισω..
Ολες οι aftermarket για μπροστα βγαινουν στα 30mm..
Οποτε αν αλλαζοντας μονο τη μπροστα (η οποια θα εχει και 2 ή 3 τρυπες-ρυθμισεις), δεν θα πετυχουμε κατι κοντυνο στο CSL set up?
ΧΙΟΣ-CHIOS
Αν βάλεις Η&R είναι πιο ενισχυμένες / δυνατές από του CSL.
Toυ CSL είναι 'κούφιες' οι εμπρός και πιο ελαφρυές, γι αυτό βλέπεις την διαφορά στην διάμετρο. Αλλά οι aftermarket είναι πιο δυνατές.
BILL007 (08-01-17), chief (07-01-17), chrisgiapz3 (07-01-17), zaharias (06-01-17)
Όταν αλλάξεις στις μαμά αντιστρεπτικές με αφτερ μαρκετ, οποίας εταιρίας και αν είναι θα έχεις θορυβους στις ψιλές-χοντρές ανωμαλίες του δρόμου λόγο των σκληρών (κοκάλινων) Bushings.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποφύγεις αυτούς τους σπαστικούς κρακ-κρακ θορυβους, εκτός και τα βγάζεις και τους βάζεις γρασο κάθε 3-4 μερες.
Στο Μ5 μου είχε στείλει δεύτερο σετ η racing dynamics usa μετά από παράπονα που τους έκανα και μου τόνισαν να βάλω αρκετό γρασο MOBIL 1 μέσα στις ραβδώσεις που έχουν.
Τα ίδια σκ@ατα μετά από λίγες ημέρες, τα πέταξα έβαλα από το csl E46 που είχαν την ίδια διάμετρο και δεν ξανά άκουσα θόρυβο πότε!!!
Οντως φιλε, εχεις δικιο σε αυτο.. ειχα παρατηρησει κατι αντιστοιχο στο 330 που ειχα βαλει αντιστρεπτικες H&R και τη πρωτη φορα μετα απο βροχη αρχισε να μου κανει θορυβο, τα γρασσαραμε και περασε αρκετο διαστημα θυμαμαι μεχρι να ξανακανουν θορυβο και να τα ξαναγρασσαρω.
Λες να κανω δοκιμη μονο τη μπροστα με οεμ συνεμπλοκ απο το CSL ή δεν θα ειναι σωστο μιας και η H&R ειναι 30χιλ ενω η οεμ CSL 30.8χιλ..??? (ανεπαισθητη διαφορα?)
ΧΙΟΣ-CHIOS
όπως το είπες Ζάχο, ανεπαίσθητη διαφορά...![]()
zaharias (06-01-17)