τελικα καταληξαμε καπου??
τελικα καταληξαμε καπου??
αντε να δουμε!!!!! τι θα δουμε!!!!
παιδια εγω παντως με γερμανια που μιλησα το πρωι και του ανεφερα πως στην ελλαδα υπαρχει καταστημα με 450 ο ανθρωπος πηδηξε και μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι dynavin.μαλλον οπως μου ειπε χαρακτηριστικα ειναι καποιος κλωνος αφου στην γερμανια το κανονικο dynavin ακομη κρατα τιμη στα 600 με 650 ευρω.
Δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση με αυτο που λες. Για να το λες ετσι θα ειναι αφου μιλησες με Γερμανια. Αλλα συγγνωμη...Ποια ειναι η dynavin? Την ηξερε η μανα της πριν βγαλει το συγκεκριμενο μοντελο? Την ξερει καποιος που δεν ειναι γραμμενος σε φορουμ?
Με αυτα και με αυτα θελω να πω ,πως το γεγονος οτι καποια αλλη οθονη δεν ειναι dynavin δεν μου λεει κατι... Δεν ειναι καποια εταιρια με αναγνωρισμενη αξια!
Ολες ιδιες ειναι στα ματια μου προς το παρον! ΜΗν θεοποιουμε τον καθε τυχαιο κατασκευαστη!
Ασχετο αλλα απο οτι διαβαζω η dynavin ειναι φασονατζης κινεζος που συνεργαζεται με τους -μεγαλους- αληθεια ψεμα ετσι λενε στο site τους.
If youre looking for OEM/ODM DVD player built for a specific car model,work with us.we already develop devices that go into Audi,Volkswagen,BMW and Mercedes.These prestigious automakers rely on our 10 years industry experience to provide them with the latest technologies,including GPS ,TMC and Bluetooth features.
Φίλοι συμφορουμίτες, παρακολουθώ απ την αρχή αυτή την ιστορία, και αν είναι να το πάρουμε γύρω στα 450ε, είμαι μέσα, και αν χαλάσει τσιμέντο να γίνει που λένε.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, μπορώ να επιστρέψω πάλι στο ΟΕΜ ραδιοσιντί που έχω τώρα, χωρίς προβλήματα επανατποποθέτησης;![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
gant (30-03-10)