Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 18 από 18

Θέμα: αναρτηση Ε46 μεχρι 600E

Rides
    1

Προεπιλογή

Γενικα το bilstein ειναι ενα αριστο αμορτισερ. Συνδιαζοντας το με ενα καλο ελατηριο εχεις μια αριστη αναρτηση.
    Μπορει να μην ειναι ρυθμιζομενη αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι 8 στα 10 αυτοκινητα που φορανε ρυθμιζομενη δεν εχουν σεταριστει με αποτελεσμα να δουλευουν χειροτερα απο ενα φιξ set up τυπου bilstein-eibach η koni-h&r κλπ.
    Σκοπευεις να αφιερωσεις χρονο και αλεπαλληλες ρυθμισεις για το στησιμο η θα στο βαλει καπου αυτος που θα κανει την τοποθετηση και θα ξεμεινεις εκει?
    Αν ειναι να το κανεις ετσι ξεχνα τη ρυθμιζομενη.

Στα παραπανω συνυπολογισε οτι οι ρυθμιζομενες που στριφογυριζουν κατω απο χιλιαρικο ειναι δυστυχως γτπκ.-
    Επισης παντελως αχρηστες ειναι καποιες που ρυθμιζουν μονο υψος.
    Πολυ προτιμοτερο να βαλεις ενα ρυθμιζομενο σε σκληροτητα αμορτισερ (koni κιτρινο) και ενα καλο ελατηριο και να αρχισεις τις δοκιμες σου, παρα να παρεις μια μαιμουδια που ρυθμιζει υψος και να νομιζεις οτι εστησες το αυτοκινητο...

Αν θες ρυθμιζομενη θα πας σε bisltein, tein, kw ισον πλησιαζεις το εναμισι η και το περνας.
    Και ξηλωνεσαι και αν δεν ξημεροβραδιαζεσαι πιστα θα σου ειναι αχρηστες οι παραπανω.

Καλο συνδιασμο ελατηριων και αμορτισερ κανε.
    Δες λιγο το κιτ της h&r(cup kit).
    Ψαξε για συνδιασμο bilstein-eibach η αν αυτος σου φαινεται πολυ σφιχτος δες koni-h&r.

Και αν εχεις αυξημενες απαιτησεις κοιτα για αφτερ μαρκετ αντιστρεπτικες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 02-07-16 στις 08:58

2. The Following 5 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

dark knight (02-07-16), diosak (02-07-16), HLIAS - E36 (04-07-16), Vassilis ///M (02-07-16), XarisBoca (02-07-16)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    .

Στα παραπανω συνυπολογισε οτι οι ρυθμιζομενες που στριφογυριζουν κατω απο χιλιαρικο ειναι δυστυχως γτπκ.-

Ψαξε για συνδιασμο bilstein-eibach η αν αυτος σου φαινεται πολυ σφιχτος δες koni-h&r.

Έτςι ακριβώς...Τπτ περιςςότερο...τπτ λιγότερο....

4. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

XarisBoca (02-07-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικα το bilstein ειναι ενα αριστο αμορτισερ. Συνδιαζοντας το με ενα καλο ελατηριο εχεις μια αριστη αναρτηση.
    Μπορει να μην ειναι ρυθμιζομενη αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι 8 στα 10 αυτοκινητα που φορανε ρυθμιζομενη δεν εχουν σεταριστει με αποτελεσμα να δουλευουν χειροτερα απο ενα φιξ set up τυπου bilstein-eibach η koni-h&r κλπ.
    Σκοπευεις να αφιερωσεις χρονο και αλεπαλληλες ρυθμισεις για το στησιμο η θα στο βαλει καπου αυτος που θα κανει την τοποθετηση και θα ξεμεινεις εκει?
    Αν ειναι να το κανεις ετσι ξεχνα τη ρυθμιζομενη.

Επισης παντελως αχρηστες ειναι καποιες που ρυθμιζουν μονο υψος.
    Πολυ προτιμοτερο να βαλεις ενα ρυθμιζομενο σε σκληροτητα αμορτισερ (koni κιτρινο) και ενα καλο ελατηριο και να αρχισεις τις δοκιμες σου, παρα να παρεις μια μαιμουδια που ρυθμιζει υψος και να νομιζεις οτι εστησες το αυτοκινητο...

Αν θες ρυθμιζομενη θα πας σε bisltein, tein, kw ισον πλησιαζεις το εναμισι η και το περνας.
    Και ξηλωνεσαι και αν δεν ξημεροβραδιαζεσαι πιστα θα σου ειναι αχρηστες οι παραπανω.

Καλο συνδιασμο ελατηριων και αμορτισερ κανε.
    Δες λιγο το κιτ της h&r(cup kit).

καλη σου μερα φιλε κ σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. εγραψα πιο πανω για το στυλ οδηγησησς μου ακριβως για να δωσω μια εικονα του τι θελω. δεν προκειται ποτε να κανω αναβαση/καταβαση, ουτε να κανω κοντρες στα λιμανακια. ψαχνω μια ενδιαμεση λυση, σκληροτερη σαφως της εργοστασιακης, αλλα σε καμια περιπτωση καρτ! ο φοβος μου για ελλειψη μεσαιας κολωνας στα καμπριο σε συνδυασμο με τα χρονια-χλμ του αυτοκινητου με οδηγουν να ψαχνω μια λυση ενδιαμεση προς εξαλειψη της οποιας στρεβλωσης του αμαξωματος. θα προτιμουσα τα μ πακ αλλα με αγορα 240Ε/ η μπουκαλα, απερριφθη αμεσα! για τις ρυθμιζομενες την ιδια αποψη εχω κ με επιβεβαιωνετε.. τα κιτρινα κονι με ρυθμιση σκληροτητας ειναι μια πολυ καλη λυση κ οικονομικη κ εχουν 2,7 στροφες ρυθμ. σκληροτ. φοραει κανεις τα κονι να εχω μια γνωμη ή εστω να εχετε παει μια βολτα . κ κατι ακομα.. στα ιδια λεφτα που βγαινουν, κονι κιτρινα ή Β8???????

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Διαφωνώ όσο αφορά τα bilstein εκτός κι αν πας σε ρυθμιζόμενο όπου και εκεί έχω επιφυλάξεις.
    Διαφωνώ στο ότι οι ριθμιζόμενες σε ύψος είναι άχρηστες αντιθέτως έχουν πολύ καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα και σε συμπεριφορά απ ότι ανάρτηση+ελατήριο χαμηλώματος.
    Τα koni τα θεωρώ πολύ καλύτερη λύση απο τα bilstein ασχέτως αν τα φοράνε οι περισσότεροι.
    Αυτό δε μου λέει απολύτως τίποτα .
    Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
    Ότι βολεύει,εξυπηρετεί τον καθένα και ανάλογα τις εμπειρίες.

ΥΓ.όταν κάποιος πρωτοβάλει bilstein ας τα κάνει μια μέτρηση και μετά απο 8-9 μήνες ας τα ξαναμετρήσει έτσι απο περιέργεια.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

7. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

m3e36 (05-07-16)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαφωνώ όσο αφορά τα bilstein εκτός κι αν πας σε ρυθμιζόμενο όπου και εκεί έχω επιφυλάξεις.
    Διαφωνώ στο ότι οι ριθμιζόμενες σε ύψος είναι άχρηστες αντιθέτως έχουν πολύ καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα και σε συμπεριφορά απ ότι ανάρτηση+ελατήριο χαμηλώματος.
    Τα koni τα θεωρώ πολύ καλύτερη λύση απο τα bilstein ασχέτως αν τα φοράνε οι περισσότεροι.
    Αυτό δε μου λέει απολύτως τίποτα .
    Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
    Ότι βολεύει,εξυπηρετεί τον καθένα και ανάλογα τις εμπειρίες.

ΥΓ.όταν κάποιος πρωτοβάλει bilstein ας τα κάνει μια μέτρηση και μετά απο 8-9 μήνες ας τα ξαναμετρήσει έτσι απο περιέργεια.
    Βαγγέλη...12 χρονάκια είχα το κιτ της alpina στο ε21 (μπιλσταιν) και μόνο τα πίσω χρειάστηκε να αλλάξω, τα μπροστινά λόγω βάρους δεν είχαν πάθει τίποτα, ενω πίσω κοπανούσαν συνέχεια.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όπως αναφέρθηκε πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου, για σωστή ρυθμιζόμενη θα ακουμπήσεις πάνω κάτω το 1μιση χιλιάρικο... Με τα λεφτά που διαθέτεις βρίσεις πολύ καλή ανάρτηση όπως πχ B8 με τα σωστά ελατήρια... Την bilstein εγώ προσωπικά την έχω στην κορυφή και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εδώ και δυόμιση χρόνια από την pss9 με ΚΑΝΕΝΑ απολύτως παράπονο...!!!

Μακριά από φθηνές ρυθμιζόμενες, το 99% σου κάνουν το αμάξι "κουτσουρο" και ανάρτηση δεν έχεις!

Σκέφτηκες να επισκευάσεις αυτές που ήδη έχεις? Υπάρχουν αντιπρόσωποι της Bilstein που κάνουν αυτή τη δουλειά (στη Θεσσαλονίκη ή και αλλού), στο αναφέρω ως μία οικονομικότερη λύση...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Να σχολιασω κατι.το γνωριζουμε οτι το καμπριο και το κουπε δεν φοραν τα ιδια ελατηρια?γιατι ακομα κ εμεις να το γνωριζουμε πολλοι μαστορες δε το ξερουν οι απλα θεωρουν κουπε το ενα κουπε κ το αλλο οποτε ιδια ελατηρια και δε τονιζουν το καμπριο

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο XarisBoca Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλη σου μερα φιλε κ σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. εγραψα πιο πανω για το στυλ οδηγησησς μου ακριβως για να δωσω μια εικονα του τι θελω. δεν προκειται ποτε να κανω αναβαση/καταβαση, ουτε να κανω κοντρες στα λιμανακια. ψαχνω μια ενδιαμεση λυση, σκληροτερη σαφως της εργοστασιακης, αλλα σε καμια περιπτωση καρτ! ο φοβος μου για ελλειψη μεσαιας κολωνας στα καμπριο σε συνδυασμο με τα χρονια-χλμ του αυτοκινητου με οδηγουν να ψαχνω μια λυση ενδιαμεση προς εξαλειψη της οποιας στρεβλωσης του αμαξωματος. θα προτιμουσα τα μ πακ αλλα με αγορα 240Ε/ η μπουκαλα, απερριφθη αμεσα! για τις ρυθμιζομενες την ιδια αποψη εχω κ με επιβεβαιωνετε.. τα κιτρινα κονι με ρυθμιση σκληροτητας ειναι μια πολυ καλη λυση κ οικονομικη κ εχουν 2,7 στροφες ρυθμ. σκληροτ. φοραει κανεις τα κονι να εχω μια γνωμη ή εστω να εχετε παει μια βολτα . κ κατι ακομα.. στα ιδια λεφτα που βγαινουν, κονι κιτρινα ή Β8???????
    Φιλε επειδη ανεφερες Μπακ ειναι sachs και τις βρισκεις στο εμποριο.Περαν αυτου πρεπει να βρεις και τα ελατηρια και αντιστρεπτικες. Νομιζω θα ειναι πιο μαλακες απο τα set up που αναφερουν οι φιλοι για μενα ηταν κατι sport touring θα το περιεγραφα!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP