Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: αναρτηση Ε46 μεχρι 600E

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικα το bilstein ειναι ενα αριστο αμορτισερ. Συνδιαζοντας το με ενα καλο ελατηριο εχεις μια αριστη αναρτηση.
    Μπορει να μην ειναι ρυθμιζομενη αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι 8 στα 10 αυτοκινητα που φορανε ρυθμιζομενη δεν εχουν σεταριστει με αποτελεσμα να δουλευουν χειροτερα απο ενα φιξ set up τυπου bilstein-eibach η koni-h&r κλπ.
    Σκοπευεις να αφιερωσεις χρονο και αλεπαλληλες ρυθμισεις για το στησιμο η θα στο βαλει καπου αυτος που θα κανει την τοποθετηση και θα ξεμεινεις εκει?
    Αν ειναι να το κανεις ετσι ξεχνα τη ρυθμιζομενη.

Στα παραπανω συνυπολογισε οτι οι ρυθμιζομενες που στριφογυριζουν κατω απο χιλιαρικο ειναι δυστυχως γτπκ.-
    Επισης παντελως αχρηστες ειναι καποιες που ρυθμιζουν μονο υψος.
    Πολυ προτιμοτερο να βαλεις ενα ρυθμιζομενο σε σκληροτητα αμορτισερ (koni κιτρινο) και ενα καλο ελατηριο και να αρχισεις τις δοκιμες σου, παρα να παρεις μια μαιμουδια που ρυθμιζει υψος και να νομιζεις οτι εστησες το αυτοκινητο...

Αν θες ρυθμιζομενη θα πας σε bisltein, tein, kw ισον πλησιαζεις το εναμισι η και το περνας.
    Και ξηλωνεσαι και αν δεν ξημεροβραδιαζεσαι πιστα θα σου ειναι αχρηστες οι παραπανω.

Καλο συνδιασμο ελατηριων και αμορτισερ κανε.
    Δες λιγο το κιτ της h&r(cup kit).
    Ψαξε για συνδιασμο bilstein-eibach η αν αυτος σου φαινεται πολυ σφιχτος δες koni-h&r.

Και αν εχεις αυξημενες απαιτησεις κοιτα για αφτερ μαρκετ αντιστρεπτικες.
    καλη σου μερα φιλε κ σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. εγραψα πιο πανω για το στυλ οδηγησησς μου ακριβως για να δωσω μια εικονα του τι θελω. δεν προκειται ποτε να κανω αναβαση/καταβαση, ουτε να κανω κοντρες στα λιμανακια. ψαχνω μια ενδιαμεση λυση, σκληροτερη σαφως της εργοστασιακης, αλλα σε καμια περιπτωση καρτ! ο φοβος μου για ελλειψη μεσαιας κολωνας στα καμπριο σε συνδυασμο με τα χρονια-χλμ του αυτοκινητου με οδηγουν να ψαχνω μια λυση ενδιαμεση προς εξαλειψη της οποιας στρεβλωσης του αμαξωματος. θα προτιμουσα τα μ πακ αλλα με αγορα 240Ε/ η μπουκαλα, απερριφθη αμεσα! για τις ρυθμιζομενες την ιδια αποψη εχω κ με επιβεβαιωνετε.. τα κιτρινα κονι με ρυθμιση σκληροτητας ειναι μια πολυ καλη λυση κ οικονομικη κ εχουν 2,7 στροφες ρυθμ. σκληροτ. φοραει κανεις τα κονι να εχω μια γνωμη ή εστω να εχετε παει μια βολτα . κ κατι ακομα.. στα ιδια λεφτα που βγαινουν, κονι κιτρινα ή Β8???????

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο XarisBoca Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλη σου μερα φιλε κ σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. εγραψα πιο πανω για το στυλ οδηγησησς μου ακριβως για να δωσω μια εικονα του τι θελω. δεν προκειται ποτε να κανω αναβαση/καταβαση, ουτε να κανω κοντρες στα λιμανακια. ψαχνω μια ενδιαμεση λυση, σκληροτερη σαφως της εργοστασιακης, αλλα σε καμια περιπτωση καρτ! ο φοβος μου για ελλειψη μεσαιας κολωνας στα καμπριο σε συνδυασμο με τα χρονια-χλμ του αυτοκινητου με οδηγουν να ψαχνω μια λυση ενδιαμεση προς εξαλειψη της οποιας στρεβλωσης του αμαξωματος. θα προτιμουσα τα μ πακ αλλα με αγορα 240Ε/ η μπουκαλα, απερριφθη αμεσα! για τις ρυθμιζομενες την ιδια αποψη εχω κ με επιβεβαιωνετε.. τα κιτρινα κονι με ρυθμιση σκληροτητας ειναι μια πολυ καλη λυση κ οικονομικη κ εχουν 2,7 στροφες ρυθμ. σκληροτ. φοραει κανεις τα κονι να εχω μια γνωμη ή εστω να εχετε παει μια βολτα . κ κατι ακομα.. στα ιδια λεφτα που βγαινουν, κονι κιτρινα ή Β8???????
    Φιλε επειδη ανεφερες Μπακ ειναι sachs και τις βρισκεις στο εμποριο.Περαν αυτου πρεπει να βρεις και τα ελατηρια και αντιστρεπτικες. Νομιζω θα ειναι πιο μαλακες απο τα set up που αναφερουν οι φιλοι για μενα ηταν κατι sport touring θα το περιεγραφα!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP