Καλησπερα σε ολο το φορουμ κατοχος κιεγω ενος e46 318 του 2002 πρωτη φορα που μπλεκω με γερμανικα καθοτι χρονια ιταλοφιλος!!!Στο θεμα μας τωρα 2-3μερες τωρα εβλεπα μια σταμπα απο παραφλου κατω και πηγα στον μηχανικο μου σημερα για να το σενιαρω ηταν ο διακλαδωτης πισω απο το μοτερ λοιπον το αλαξαμε βαλαμε τα καινουρια μας νερακια καναμε της εξαερωσεις μας και πιστευαμε οτι θαμασταν κομπλε αλλα η μπεμπα ειχε αλλη γνωμη φουσκωνε τα νερα και μας πεταξε αλλο κολλαρο μετα!!!Με τα πολλα το αλλαζουμε κιαυτο βγαζουμε τον θερμοστατη για να κανει συνεχεια κυκλωμα να δουμε τι παιζει τσεκαρουμε και την αντλια νερου που ηταν σχεδον καινουρια και ξαναβαλαμε μπροστα αλλα δεν ......το μοτερ δεν κανει κυκλωμα ενω η σωληνα που ειναι απο την μερια του παγουριου εκαιγε απο την αλλη μερια η αλλη μεγαλη σωληνα που παει στο ψυγειο ηταν τεφμα κρυα με αποτελεσμα να φουσκωσει παλι τα νερα και να πςταξει αλλο κολαρο.....στο διαταυτα τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια γιατι ο μηχανικος μου λεει για φλατζες και για ρηγματα σε καπακια και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ουτε 3 βδομαδες δεν τοχω το ρημαδι...θα μπορουσε να συμβαινει κατι αλλο και δεν κανει κυκλωμαα;;;;ευχαριστω εκ των προτερων....
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk