Νόμιζαν ότι η ελλαδίτσα είναι το πρόβλημα. Τώρα θα δούνε ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα.
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα....
Νόμιζαν ότι η ελλαδίτσα είναι το πρόβλημα. Τώρα θα δούνε ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα.
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα....
Τα ποντικια φευγουνε πρωτα απο το καραβι λεει η γυναικα μου,ητανε σιγουρη οτι θα φυγουνε εγω θεωρουσα μετα την δολοφονια της γυναικας θα γυρναγε ξεκαθαρα.
insane in the ///Midbrain
Παντως μου κανει εντυπωση η επιμονη του Καμερον να παραιτηθει.......''οχι μεγαλε να μην παραιτηθεις,εδω ο βρωμιαρης ο Τσιπρας το 10% το εκανε κωλοτουμπα και ειναι καβαλα στο αλογο και εσυ δεν μπορεις να φερεις βολτα ενα 2% κοτζαμ Καμερον σοβαρος ανθρωπος (οχι μ@λ@κ@ς Τσιπρας δηλαδη)????''
insane in the ///Midbrain
Ο Cameron είναι ταυτοπροσωπία του δικού μας άμπαλου. Οπουρτουνιστής, άσχετος με την πολιτική, και θα μείνει στην ιστορία για την καταστροφή 2 ενώσεων. Της Βρετανικής και της Ευρωπαϊκής.
BMW 116i (225hp/32kg) (2015) F20 M-Pack
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Τωρα δλδ θα μπορούν να κανουν δίκη τους εξωτερική/εσωτερική πολιτική χωρίς να δίνουν λογαριασμο πουθενά. Παρέα με τα κολλητάρια τους Αμερικανούς.
Μια τεράστια χώρα, με δυνατό νόμισμα, με βιομηχανία, τεχνολογία και υποδομές.
Και υπάρχουν μ@λ@κες που συγκρίνουν το brexit με το grexit. Συγκρίνουν οι βλάκες τον ζητιάνο της Ευρώπης με μια απο τις δυνατότερες χώρες της.
Για αυτο ρε δεν θα πάμε μπροστά. Γιατι ειμαστε ηλίθιοι που μονάχα μιλάμε και κανουμε τους σχολιαστές δίχως αντίληψη, δίχως να κανουμε την παραμικρή σκέψη πιο πριν για αυτο που συζητάμε. Απλά να ανοίξουμε το στόμα μας να ακουστεί κάτι.
Βαρέθηκα σημερα να ακούω ενα καρό μ@λ@κιες, απο ενα καρό βλ@κες που ξαφνικά απέκτησαν άποψη εδώ και 2-3 χρόνια.
Το τι θα γινει, δεν ξέρει κανείς και ολα ειναι θεωρίες. Το μονο που ισχύει, ειναι ότι η Αγγλία εχει τα φόντα να πορευτεί και μοναχή της, αν, η Ευρώπη φτάνει στο σημείο να υπερθιγει το εθνικό συμφέρον της χώρας της. Η Αγγλία δεν ειναι Ελλάδα.
Η σοσιαλιστοαηδια που προσπαθεί να πασάρει η Ευρώπη εχει αποτύχει. Θα ακολουθήσουν και άλλοι λογικά.
Εμείς απλά θα καταστραφούμε γιατι δεν έχουμε τπτ...α ναι, ξέχασα, έχουμε τουρισμό...Χαχαχα!!! Και ζούμε μονάχα με δανεικά.
sympether with chiefτης
Αγγλία: Παραδοσιακώς δεν εγκλωβίζεται στην ηπειρωτική Ευρώπη. Έχει παγκόσμια εμπορική αντίληψη και αποικιακή κληρονομιά. Η Βρετανική Κοινοπολιτεία της εξασφαλίζει πολλαπλές συμμαχίες. Τα τελευταία 40 χρόνια εντάξεως στην ΕΕ αποτελούν παρέκκλιση, και όχι κανόνα της Αγγλικής γεωπολιτικής.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Κι εγώ πιστεύω μια χαρά θα πορευτεί η Αγγλία. Για την Αγγλία μιλάμε....
Κι επειδή θα πορευτεί μια χαρά, θ' αρχίσουν να ζητάνε κι άλλες χώρες (με άγνωστη την τύχη τους) όσο θα υπάρχει German Union.
Αυτό είναι τελικά μιλάμε για germanic union όχι ευρωπαϊκή.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα