BILL007 (24-06-16), tokiko (24-06-16), ΔημήτρηςΜ3 (25-06-16)
Καλημερα
Επαναφερω το θεμα γιατι εχω ενα θεμα με την μεταδοση κινησης !
Αλλαξα μεσαια τριβη γιατι αρχισε στην πρωτη να κοπαναει και να περναει τρεμουλο. Οντως η μεσαι τριβη ηταν κομένη και καλως αλλάχτηκε.
Οταν πηρα το αμαξι απο το συνεργείο διαπίστωσα πως όντως πλεον ξεκινάει χωρίς γκαπ γκουπ και τρέμουλα οπως θα έπρεπε, ωστόσο αναμεσα 40-60 χλμ και σε όλες τις σχέσεις το κιβώτιου το αμάξι κάνει έντονο τρέμουλο προερχόμενο απο τον άξονα!
Επέστρεψα στο συνεργείο, διαπιστώθηκε όντως το τρέμουλο και χτες το άφησα να το ξανακοιτάξουν και η απάντηση που πήρα ήταν πως μηχανικά ειναι όλα καλά και δεν μπορόυν να βρούν κάτι. Το μονο μου ειπαν οτι μαλλον εχασε την ζυγοσταθμιση ο άξονας γιατι δουλεψε καποια χιλιόμετρα με την παλια μεσαία τριβή αλλα να το αφήσω έτσι και δεν τρέχει τίποτα.
Δεν υπαρχει βεβαια περίπτωση να το αφήσω έτσι και παρόλου που θεωρώ πως είναι δικιά τους ευθύνη να το βρουν θα το ψαξω μονος!
Η ερώτηση μου ειναι ...εφόσον δεν πειράχτηκε κατι στον άξονα ( κόψε ράψε) μπορεί να έχασε την ζυγοστάθμιση του ή δεν στέκει ? Επίσης αν ο άξονας δεν ειναιν σωστά ζυσταθμισμένος δεν θα έπρεπε στα 120-140 να γίνεται πανικός ? ( εμένα μετα τα 60 έιναι σαν να μην συμβαινει τίποτα)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.