Χαιρετω την παρέα .Έκανα μία σχετική αναζήτηση αλλά δεν βρήκα απάντηση που να μέ καλύψει πλήρως.Το αυτοκίνητο είναι Ε90 320i με τους 170 ίππους παραγωγής 11/2007 εντελώς μαμά από ανάρτηση και με 17αρες ζάντες.Εχει περίπου 110.000 χιλιόμετρα....Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι το αυτοκίνητο άρχισε να πλέει στο πίσω μέρος και οδηγώντας σβέλτα σου προσδίδει μία ψαρωτικη ασάφεια.Μετα και από μία στενή επαφή που είχα χθες και με μία λακκούβα το πήγα για ευθυγράμμιση.Ο μάστορας μου είπε ότι έχει στραβωσει το μπροστινό δεξί αμορτισέρ και ότι πρέπει να κοιτάξουμε για αντικατάσταση.Στον τελευταία μέτρηση που έκανα πριν 2 μήνες τα αμορτισέρ απέδωσαν σχεδόν 60% και στους δυο άξονες οπότε είχα στο μυαλό μου αλλαγή από Σεπτεμβριο.Τελος πάντων.Εδω στις Σέρρες που είμαι μου έδωσαν μία τιμή για sachs και μία για bilstein 260 και 290 αντίστοιχα με τοποθέτηση και ευθυγράμμιση .Ήθελα να ρωτησω αν γνωρίζετε ποιός τύπος αμορτισέρ της sachs αντιστοιχεί στην ανάρτηση που φοράει τώρα το αμάξι και ποια από τις δύο θα φορουσατε εσείς στο συγκεκριμένο αμάξι που φοράει 17αρια run flat.
Συγνώμη για το μακρόσυρτο post.Ευχαριστω προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!!!