To λαθος που κανουνε οι περισσοτεροι ειναι να εξισωνουνε τις τιμες Ευρωπης με αυτες της Ελλαδας.Η Ελλαδα ειναι χεωκοπημενη και η Αγγλια και η Γερμανια εχει μαζεψει ολο το χρημα της Ευρωπης με τρελους μισθους κτλ-κτλ.
Μην πατε μακρυα και μην μπερδευεστε,FOCUS RS MK1 στην Ελλαδα αξιζει ενα καλο γυρω στα 7 χιλ και το ιδιο αμαξι ακριβως με εξαγωγη Γερμανια πουλιεται ακριβως τα διπλα+.......
Να βγει καποιος να ζητησει για Ε30 απλο και ας εχει πανω τα εξτραδακια του και να ζητησει 8.000 ευρω να δω ποτε θα το πουλησει.Δεν......
Ρε παιδια,γνησια 2002ti και tii δεν πουλιουνται ποτε στην Ελλαδα και στο εξωτερικο τα κυνηγανε με το τουφεκι.
Το οτι θα πουληθει κατι εν τελει μετα απο 2 χρονια προφανως δεν ειναι ο κανονας την στιγμη που θα εχουνε πουληθει αλλα 50 σε πολυ χαμηλοτερη τιμη.
Δηλαδη ο βλακας που θα το χρυσοπληρωσει ειναι πιο εξυπνος απο τους αλλους 50 με δεδομενο οτι εχουνε και οι 51 την ιδια οικονομικη δυνατοτητα.Το γεγονος οτι ο αλλος εχει δις και καθονται και πληρωνει οτι του ερχεται στο κεφαλι δεν ειναι ο κανονας της αγορας.-
Δυο φορες το ιδιο αμαξι πουληθηκε 13.000 ευρω και καποιοι λεγανε οτι η τιμη του ητανε 18-20-25.000 ευρω,π@π@ρι@ μαντολες λεω εγω,η τιμη ητανε αυτη που εν τελει πουληθηκε (χωρις να το χαρισει προφανως).Το πρωτο μαθημα που μας ειπε οντας πρωτοετης στο πανεπιστημιο ο καθηγητης μας.
Βεβαια το γουστο του ο καθενας δεν του το υπαγορευουνε οι τριτοι αλλα δεν κανει και τον κανονα.Εξαρταται την αντιληψη του καθενος βεβαια για το αυτοκινητο,εγω για παραδειγμα οτιδηποτε εκτος απο αυτο που οριζει ο VIN number εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων το προσμετρω αρνητικα κατα την αγορα μου και βεβαια οσα σου κοστισε το αυτοκινητο δεν προκειται να τα παρεις πισω.