Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 107

Θέμα: E36 ή Ε30 δίλημμα.....

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

To λαθος που κανουνε οι περισσοτεροι ειναι να εξισωνουνε τις τιμες Ευρωπης με αυτες της Ελλαδας.Η Ελλαδα ειναι χεωκοπημενη και η Αγγλια και η Γερμανια εχει μαζεψει ολο το χρημα της Ευρωπης με τρελους μισθους κτλ-κτλ.

Μην πατε μακρυα και μην μπερδευεστε,FOCUS RS MK1 στην Ελλαδα αξιζει ενα καλο γυρω στα 7 χιλ και το ιδιο αμαξι ακριβως με εξαγωγη Γερμανια πουλιεται ακριβως τα διπλα+.......

Να βγει καποιος να ζητησει για Ε30 απλο και ας εχει πανω τα εξτραδακια του και να ζητησει 8.000 ευρω να δω ποτε θα το πουλησει.Δεν......

Ρε παιδια,γνησια 2002ti και tii δεν πουλιουνται ποτε στην Ελλαδα και στο εξωτερικο τα κυνηγανε με το τουφεκι.

Το οτι θα πουληθει κατι εν τελει μετα απο 2 χρονια προφανως δεν ειναι ο κανονας την στιγμη που θα εχουνε πουληθει αλλα 50 σε πολυ χαμηλοτερη τιμη.

Δηλαδη ο βλακας που θα το χρυσοπληρωσει ειναι πιο εξυπνος απο τους αλλους 50 με δεδομενο οτι εχουνε και οι 51 την ιδια οικονομικη δυνατοτητα.Το γεγονος οτι ο αλλος εχει δις και καθονται και πληρωνει οτι του ερχεται στο κεφαλι δεν ειναι ο κανονας της αγορας.-

Δυο φορες το ιδιο αμαξι πουληθηκε 13.000 ευρω και καποιοι λεγανε οτι η τιμη του ητανε 18-20-25.000 ευρω,π@π@ρι@ μαντολες λεω εγω,η τιμη ητανε αυτη που εν τελει πουληθηκε (χωρις να το χαρισει προφανως).Το πρωτο μαθημα που μας ειπε οντας πρωτοετης στο πανεπιστημιο ο καθηγητης μας.

Βεβαια το γουστο του ο καθενας δεν του το υπαγορευουνε οι τριτοι αλλα δεν κανει και τον κανονα.Εξαρταται την αντιληψη του καθενος βεβαια για το αυτοκινητο,εγω για παραδειγμα οτιδηποτε εκτος απο αυτο που οριζει ο VIN number εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων το προσμετρω αρνητικα κατα την αγορα μου και βεβαια οσα σου κοστισε το αυτοκινητο δεν προκειται να τα παρεις πισω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 17-06-16 στις 13:19
    insane in the ///Midbrain

2. The Following 5 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (17-06-16), dark knight (17-06-16), HLIAS - E36 (17-06-16), nik200 (17-06-16), Vassilis ///M (17-06-16)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαννη δεν ειναι ετσι γιατι τα καλα και σωστα αυτοκινητα αλλαζουνε χερια και το ξερεις και τις πιο πολλες φορες δεν εμφανιζονται καν στο car. Δεν ειναι θεμα βλακειας, αλλα ποσο θελει καποιος ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο. Και εγω πουλαγα το σκαθαρι εδω και με επαιρνε ο καθε καημενος και μου ελεγε την μαλακια του. Το εβαλα εξω και εφυγε μεσα σε μια εβδομαδα. Και πιστεψε με οτι για συγκεκριμενα αυτοκινητα ε30 υπαρχει κοσμος που τα πληρωνει αρκετα. Βy the way γνησια 2002ti & tii που? Γιατι δεν γνωριζω καποιο ΓΝΗΣΙΟ παρα μονο βαφτισμενα!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 17-06-16 στις 13:46
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τα ακριβώς παραπάνω

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη δεν ειναι ετσι γιατι τα καλα και σωστα αυτοκινητα αλλαζουνε χερια και το ξερεις και τις πιο πολλες φορες δεν εμφανιζονται καν στο car. Δεν ειναι θεμα βλακειας, αλλα ποσο θελει καποιος ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο. Και εγω πουλαγα το σκαθαρι εδω και με επαιρνε ο καθε καημενος και μου ελεγε την μαλακια του. Το εβαλα εξω και εφυγε μεσα σε μια εβδομαδα. Και πιστεψε με οτι για συγκεκριμενα αυτοκινητα ε30 υπαρχει κοσμος που τα πληρωνει αρκετα. Βy the way γνησια 2002ti & tii που? Γιατι δεν γνωριζω καποιο ΓΝΗΣΙΟ παρα μονο βαφτισμενα!!!
    Ρε Μητσο αφού το λες μόνος σου,εξω το έδωσες όχι εδώ!!!!!!!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδιά ο ενδιαφερόμενος που βρίσκεται?
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Μητσο αφού το λες μόνος σου,εξω το έδωσες όχι εδώ!!!!!!!!!
    Τα ΒΜW εδω ομως και σε τιμη πραγματικα σωστη. Ασε το σκαθαρι εδω δεν εχει τετοιο κοινο για κανενα λογο. Anyway εμενα η γνωμη μου ειναι οτι για ολα υπαρχει ο αγοραστης. Απλα δεν θεωρω βλακα καποιον που πληρωνει για κατι που πραγματικα θελει. Anyway φροντισε να φτιαξεις κανα 30αρι να κανουμε και καμια ωραια βολτουλα. Τα παντα εχεις στο garage, προχωρα accordingly.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι το βλακα ήτανε χάριν λόγου δεν θεωρώ κανέναν βλακα,απλα το τονισα παραπάνω.

Ναι κάτι θα φτιαξω προσεχώς,θα ανακατασκευασω κάποιο πιθανά.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 17-06-16 στις 15:43

9. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

TSAF (17-06-16)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ελα φτιαξε ενα 30αρι ωραιο να τελειωνουμε. Μια χαρα ειναι και για everyday use. Εχτες Αθηνα - Θεσσαλονικη με Α/C on με την "γριουλα" και σταθερα στα 160. Μαλιστα στην Κατερινη σε ενα κατηφορικο κομματι στο κοντερ ειδαμε και 205, για 18αρι καλα ειναι πιστευω. Κανενα προβλημα απολυτως!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 17-06-16 στις 15:58
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

11. The Following User Says Thank You to TSAF For This Useful Post:

m_power_lunatic (17-06-16)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και παραπάνω έπρεπε να δεις.
    E30 318i

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να μην παρεξηγθω εγώ είμαι αυτός που χρόνια λέω ότι το καλό πληρώνεται και θα πληρωθεί κάποια στιγμή αλλά η ένσταση μου είναι σχετικά με την χώρα μας στην παρούσα κατάσταση.

Αν βάλεις αγγελία τώρα και πουλήσεις σε 3 χρόνια αυτό δεν είναι πώληση που ορίζει την αγορά,α ν κάποιος καταλάβει τι θέλω να πω με το τελευταιο νομίζω δεν θα με παρεξηγήσει.

Γενικά αυτό που εσύ θεωρεις χρυσάφι είναι σκουπίδι για τον άλλον και αντίστροφα,ενας κύριος πέρυσι μου είπε ότι για την Ε30 του ήθελε 7 χιλ ευρώ (320is μετατροπη έλεγε),το αμάξι φαινότανε εξαιρετικό με εξαίρεση το γεγονός ότι ο αριθμός πλαισίου ήτανε από τετραπορτο και αυτό ήτανε διπορτο.

Δεν ξέρουνε όλοι οι αγοραστές τί αγοράζουνε πραγματικά και αντίστοιχα δεν γνωρίζουνε όλοι οι πωλητές πόσο πραγματικά αξίζει αυτό που πουλάνε.

Αυτό το αμάξι για παράδειγμα κάποιοι θα το πλήρωναν στην Ελλαδα,στην Γερμανια είναι σκουπίδι σχεδόν.Η ελληνική πραγματικότητα στα αυτοκίνητα παλαιότερων ετών είναι εντελώς διαφορετική από την ευρωπαϊκή.

14. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (23-06-16), steliose36 (17-06-16)

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP