Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 107

Θέμα: E36 ή Ε30 δίλημμα.....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω φιλε μου σου λεω τι ισχυει στην αγορα.τα περισσοτερα αυτοκινητα αν τα κοψεις θα βγαλεις παραπανω χρηματα.εδω αγοραζουν 330 ε46 και τα κοβουν και μοσχοπουλανε τα ανταλλακτικα και βγαζουν χρηματα που δεν τα πιανουν ως ολοκληρα αυτοκινητα.

Εκτος απο το Μ3 ε30, για κανενα αλλο δεν θα δωσει καποιος σχεδον τη διπλασια τιμη απο το μεσο ορο.τωρα αν θελουμε να κανουμε την εξαιρεση κανονα παω πασσο.το να βρισκεται ενας στους εκατο που εικαζεται οτι εσκασαν χρημα χοντρο για ε30 δεν το κανει κανονα και μπορει να παρει χρονια με χρι να βρεθει ο αγοραστης.

και ολα αυτα τα λεει ενας κατοχος ε30
    τι να πω και εγω εχω ε30 4πορτο απλο
    και θελω καποια στιγμη ενα διπορτο ις ιλιοροφατο σαν μοναδικο αμαξι ες αει...
    με μ τεκ2 λουκ που για να το βαλω στο δικο μ ειναι 1500 ευρω
    ομοιως ζαντολαστιχο ββς αλλα 1500
    σαλονι ρεκαρο μπρος πισω αλλα 1500
    επισης θελω κλιματισμο ηλεκτρικα παραθυρα κλειδαριες πιλοτο υδραυλικο τιμονι υπολογιστη ταξιδιου αλλα 1000 δλδ πες
    αμεσως αμεσως ειμαι στα 5.500 συν βαψιμο συν συν το αμαξι αυτο καθε αυτο
    πως μπορω να πω σε εναν πωλητη ις με αυτα οτι δεν του δινω 7.000 για ολο το αμαξι?αφου αυτα θελω και τοσο κανουν....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 16-06-16 στις 01:44

2. The Following 3 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

nik200 (16-06-16), PetrosD (16-06-16), TSAF (17-06-16)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

χωρις να δυναμιτιζω την συζητηση..ουτε να απαξιω τους προηγουμενους φιλους για την αποψη τους...

συγνωμη ρε παιδια αλλα ποιος θα δωσει εν ετει 2016, εν μεσω βαριας κρισης για ενα αμαξι 30 ετιας πανω απο 4χιλιαρικα????δεν πα να χει τον παπα τον ιδιο ενα ε30 ειναι ενα ε30....δεν ειναι m3 e30 γνησιο το οποιο πραγματι πιανει λεφτα..λογω αυθεντικοτητας και λιγων κομματιων....ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες...και στο κατω κατω τι τα θες τα recaro, το απαρχειωμενο board computer, την κρεμαγιερα m3 (που παρεπιπτωντως ειναι 10 φορες χειροτερη απο το z3)...για ενα αμαξι που μονιμα θα βγαζει καποιο προβλημα..λογω του οτι ειναι 30 ετων....εκτος αν εχεις αλλαξει ολο το αμαξι..που και παλι..ολο και κατι θα βγαλει...συγχωρεστε με...αλλα ειναι λιγακι γραφικα για ανθρωπους που εχουν ζησει με παλιο αμαξι επι χρονια...

το παλιο αμαξι ειναι κουμπαρας...και αν δεν εχεις τα απειρα χρηματα και το αμεριστο μερακι απο πισω..ας μην το πλησιασεις καλυτερα..ακομα και για ε30 που ειναι γενικα bullet proof!!!

υγ...δεν ειμαστε στην γερμανια...εδω ειναι ελαντα....και κανεις δεν προκειται να σου πληρωσει κατι τετοιο

υγ2..ειναι τυχαιο που και τα ε30-ε36 γινονται πλεον καυλαμαξα?????μηπως γιατι καποιοι εχουν τραβηξει τα μαλια της κεφαλης τους με αυτα...και τα ακομα καλυτερα συνεργεια μας????

4. The Following 7 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

bakalos (17-06-16), chrisgiapz3 (17-06-16), dark knight (16-06-16), doctore (16-06-16), HLIAS - E36 (16-06-16), mark e92 (16-06-16), Stunt Mike (17-06-16)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων

συγνωμη ρε παιδια αλλα ποιος θα δωσει εν ετει 2016, εν μεσω βαριας κρισης για ενα αμαξι 30 ετιας πανω απο 4χιλιαρικα????
    Νικο εμένα αν μου δώσουν πανω απο 4000. θα το δώσω...

Sorry για το off...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

6. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

BILL007 (17-06-16), nik200 (16-06-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

συγνωμη ρε παιδια αλλα ποιος θα δωσει εν ετει 2016, εν μεσω βαριας κρισης για ενα αμαξι 30 ετιας πανω απο 4χιλιαρικα????δεν πα να χει τον παπα τον ιδιο ενα ε30 ειναι ενα ε30....
    Κανείς.
    Ένας φίλος μου πουλαγε ένα 2πορτο πριν ένα χρόνο περίπου γύρω στο 1000, ε κανένας σοβαρός δεν εμφανίστηκε και το εργαλείο ήταν στην τρίχα... Τελικά το πέταξε για απόσυρση.

8. The Following 2 Users Say Thank You to mark e92 For This Useful Post:

BILL007 (17-06-16), nik200 (17-06-16)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Cool

.ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες...και στο κατω κατω τι τα θες τα recaro????
    Να ηταν αυτα να πω ναι.......

Sorry για το 2ο off..
    Attached Images Attached Images

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP