Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 31

Θέμα: Πρώτες εντυπώσεις από 116d efficient dynamics

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρώτο σου BMW?
    Μην τα λες πουθενά πιο έξω αυτά γιατί δεν ισχύουν...
    Επιβεβαιωνω τον Stef.
    Απο οσο γνωριζω, αλλος κινητηρας το Ε87 ( ΒΜW) και αλλος ο κινητηρας των mini R55/56/57 ( PSA group ).
    Εγω που ειχα προσωπικα το R56 122hp, δεν ειχα KANENA προβλημα με τοιν κινητηρα.
    Συναδελφος με Ε87 116i με 120.000χλμ, δεν ειχε το παραμικρο προβλημα περα των κλασσικων....πολλαπλασιαστω ν

Rides
    0

Προεπιλογή

Το πρώτο σου BMW?
    Μην τα λες πουθενά πιο έξω αυτά γιατί δεν ισχύουν...
    Ναι, το πρώτο μου BMW!
    Υποθέτω ότι δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ, μέχρι να αποκτήσω το 3ο, το 4ο... ποιο άραγε;

Αν έχεις άλλη γνώμη για τον κινητήρα μπορείς απλά να την πεις... δεν χρειάζεται να απαξιώνεις τον συνομιλητή σου για να πείσεις για το δίκιο σου!

Μακάρι να είναι super... γι' αυτό είμαστε εξάλλου bmw fans!

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο George bmw 114i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλη (τελικά).. Μαρί-Νοέλ, κανείς δεν είναι τέλειος, σίγουρα! Χθες μου έλεγε η γυναίκα μου ότι κυκλοφόρησε με Mercedes Α180 της εταιρείας της και έτριζε σαν κουδουνίστρα! Τι να πεις! Όπως καταλαβαίνεις όμως, πρέπει να αποκαλύψεις και το δεύτερο αυτοκίνητο που θα αγόραζες αν έμενες στην Ελλάδα....
    Εαν ερχομουν Ελλαδα τακτικα (ας πουμε 1 φορα το μηνα) και ειχα τα λεφτα (που δεν περισσευουν τωρα ουτε κατα διανοια...) θα αγοραζα το νeo Fiat Abarth 695 biposto με το full track pack.
    Επειδη ομως ειμαι και λιγο softie, θα μου αρεζε το Fiat Abarth 595 Competizione με τις 4 αποληξεις εξατμισης Monza και μονο 180 αλογακια!

Τις προσευχες σας, τις ευχες σας και μια καλη τυχη με υγεια και ...ισως...
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν ερχομουν Ελλαδα τακτικα (ας πουμε 1 φορα το μηνα) και ειχα τα λεφτα (που δεν περισσευουν τωρα ουτε κατα διανοια...) θα αγοραζα το νeo Fiat Abarth 695 biposto με το full track pack.
    Επειδη ομως ειμαι και λιγο softie, θα μου αρεζε το Fiat Abarth 595 Competizione με τις 4 αποληξεις εξατμισης Monza και μονο 180 αλογακια!

Πρέπει να είναι πύραυλος αυτό το αυτοκίνητο με αυτή τη δύναμη! Πόσο κάνει, ξέρεις;

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων

Να σε δω με τον κουβά που θα βάλεις τις βαλίτσες όταν έρθεις στο αεροδρόμιο;
    Την επόμενη φορά θα φέρω το δικό μου (t air όχι abarth) να κάνουμε test...

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Χα χα χα
    Πληροφοριες εδω www.abarth.gr

Το 695 Biposto απλα το ξεχναμε, γιατι η τιμη ειναι αλλου. Το 595 competizione, τελος παντων.
    Το 500 twin air ωραιο αμαξακι. Γουσταρω!

Πλακα πλακα το μεγαλυτερο πορτ-μπαγκαζ το εχει το Subaru WRX STi, μακραν. Σορυ για το
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 09-06-16 στις 16:30
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

7. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

mark e92 (09-06-16)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι, το πρώτο μου BMW!

Υποθέτω ότι δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ, μέχρι να αποκτήσω το 3ο, το 4ο... ποιο άραγε;

Αν έχεις άλλη γνώμη για τον κινητήρα μπορείς απλά να την πεις... δεν χρειάζεται να απαξιώνεις τον συνομιλητή σου για να πείσεις για το δίκιο σου!

Μακάρι να είναι super... γι' αυτό είμαστε εξάλλου bmw fans!

Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο.
    Απλά καλό είναι αυτό που γράφεις εαν δεν το γνωρίζεις καλύτερα να μην το γράψεις καν...
    Δεν έχω άλλη γνώμη, 1 είναι η απάντηση και 1 είναι η σωστή απάντηση...
    Έχουν ήδη απαντήσει παραπάνω άλλοι...
    Detailing Madness

Rides
    0

Προεπιλογή

Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο.
    Απλά καλό είναι αυτό που γράφεις εαν δεν το γνωρίζεις καλύτερα να μην το γράψεις καν...
    Δεν έχω άλλη γνώμη, 1 είναι η απάντηση και 1 είναι η σωστή απάντηση...
    Έχουν ήδη απαντήσει παραπάνω άλλοι...
    Για να βοηθήσω λίγο την κουβέντα μας, επίτρεψέ μου να διευκρινίσω τα εξής:

Για τον κινητήρα εγώ είπα ότι είναι από τους αντικοινομηκότερους και τους πιο ζημιάριδες της εταιρείας. Δεν είπα ότι γενικά είναι ζημιάρης, συγκριτικά το έθεσα. Μερικά στοιχεία:

1) Ζημιές

Μπορείς να ανατρέξεις στις έρευνες που έκανε το autotriti το 2007 και θα δεις ότι ενώ η BMW έχει μέσο δείκτη ζημιών 22, στο συγκεκριμένο μοντέλο έχει 25 που είναι και η χειρότερή της επίδοση ανάμεσα στα μοντέλα της.

Πηγή: https://www.autotriti.gr/data/magazi...hema/35156.asp

2) Κατανάλωση

-Αυτός ο κινητήρας έβγαζε 115 ίππους και έκαιγε 6,24l/ 100 km.
    -Ο τρέχον βγάζει 136 ίππους και καίει 4,8 - 5,2 l/ 100 km.

Πηγή: οι εργοστασιακές καταναλώσεις (οι πραγματικές είναι περισσότερες φυσικά και στους δύο, αλλά στον πρώτο ακόμη περισσότερο επειδή είναι ατμοσφαιρικός)

Τέλος, μίλησα για τους αποχρωματισμούς των πλαστικών στο εσωτερικό, μπορείς να δεις το post του φίλου παραπάνω που έχει το μοντέλο και θα καταλάβεις. Τώρα αν εσύ έχεις κανένα super duper μοντέλο, σίγουρα σου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψεις. Το καταλαβαίνω. Απόλαυσε την αυτοκινητάρα σου... και όλα καλά!

Φιλικά,
    Γιώργος

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή Πρώτες εντυπώσεις από 116d efficient dynamics

Για τους χώρους δεν το συζητώ καθόλου και επιπλέον, νομίζω ότι και ο κινητήρας που φορούσαν (αυτός με τα 115 στην αρχή και με τα 122 άλογα στη συνέχεια) είναι από τους πλέον ζημιάρηδες και αντιοικονομικούς της εταιρείας. Τον έχει φίλος σε Mini Countryman και έχει αγανακτήσει.
    Σε αυτό αναφέρομαι αλλά εσύ κάθεσαι και γράφεις άλλα...

Το Ε87 φορούσε Ν45Β16 & Ν43Β16
    Το Countryman ΔΕΝ φορούσε κινητήρα BMW παρά μόνο στα diesel μοντέλα της(μιλάμε περίοδο 2010-2014)
    Τώρα αν τύγχανε να έχει ίδια απόδοση το 116 με το mini countryman 1.6 δεν σημαίνει ότι φοράνε το ίδιο μοτέρ!
    Τελειώνει εδώ η κουβέντα γιατί το κούρασες
    Detailing Madness

Rides
    1

Προεπιλογή

Σε αυτό αναφέρομαι αλλά εσύ κάθεσαι και γράφεις άλλα...

Το Ε87 φορούσε Ν45Β16 & Ν43Β16
    Το Countryman ΔΕΝ φορούσε κινητήρα BMW παρά μόνο στα diesel μοντέλα της(μιλάμε περίοδο 2010-2014)
    Τώρα αν τύγχανε να έχει ίδια απόδοση το 116 με το mini countryman 1.6 δεν σημαίνει ότι φοράνε το ίδιο μοτέρ!
    Τελειώνει εδώ η κουβέντα γιατί το κούρασες
    Άσχετο
    Τα diesel νομίζω ήταν PSA

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP