Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Πρώτες εντυπώσεις από 116d efficient dynamics

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο τώρα είδα το μήνυμα καθότι όχι πολύ τακτική (είμαι φίλη όχι φίλος!) λόγω δουλειάς.

Όπως καταλαβαίνω έχεις έναν Ασσο δικό σου οπότε τον έχεις μάθει και συνηθίσει στον τρόπο οδήγησης. Εγώ τον είχα νοικιάσει για 3 βδομάδες όταν ήρθα Ελλάδα και οπωσδήποτε είμαι επηρεασμένη και από τα άλλα αυτοκίνητα που οδηγώ συστηματικα (ALPINA D3, Jaguar XJ, Subaru WRX STi). Ακόμα και το τιμόνι στο Τζάγκιουαρ, που όμως είναι παλιότερο μοντέλο του 2003, είναι λιγότερο ελαφρύ στις επιτόπου στροφές και στην πόλη!
    Αν έμενα Ελλάδα, τότε το BMW 116d θα ήταν ένα από τα δύο αυτοκίνητα που θα σκεφτόμουν να αγοράσω με κλειστά μάτια (λόγω του φορολογικού καθεστώτος), καθώς είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Στο κάτω κάτω της γραφής, κανείς δεν είναι τέλειος! Ούτε και τα αυτοκίνητα...
    Φίλη (τελικά).. Μαρί-Νοέλ, κανείς δεν είναι τέλειος, σίγουρα! Χθες μου έλεγε η γυναίκα μου ότι κυκλοφόρησε με Mercedes Α180 της εταιρείας της και έτριζε σαν κουδουνίστρα! Τι να πεις! Όπως καταλαβαίνεις όμως, πρέπει να αποκαλύψεις και το δεύτερο αυτοκίνητο που θα αγόραζες αν έμενες στην Ελλάδα....

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο George bmw 114i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλη (τελικά).. Μαρί-Νοέλ, κανείς δεν είναι τέλειος, σίγουρα! Χθες μου έλεγε η γυναίκα μου ότι κυκλοφόρησε με Mercedes Α180 της εταιρείας της και έτριζε σαν κουδουνίστρα! Τι να πεις! Όπως καταλαβαίνεις όμως, πρέπει να αποκαλύψεις και το δεύτερο αυτοκίνητο που θα αγόραζες αν έμενες στην Ελλάδα....
    Εαν ερχομουν Ελλαδα τακτικα (ας πουμε 1 φορα το μηνα) και ειχα τα λεφτα (που δεν περισσευουν τωρα ουτε κατα διανοια...) θα αγοραζα το νeo Fiat Abarth 695 biposto με το full track pack.
    Επειδη ομως ειμαι και λιγο softie, θα μου αρεζε το Fiat Abarth 595 Competizione με τις 4 αποληξεις εξατμισης Monza και μονο 180 αλογακια!

Τις προσευχες σας, τις ευχες σας και μια καλη τυχη με υγεια και ...ισως...
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

Rides
    0

Προεπιλογή

Εαν ερχομουν Ελλαδα τακτικα (ας πουμε 1 φορα το μηνα) και ειχα τα λεφτα (που δεν περισσευουν τωρα ουτε κατα διανοια...) θα αγοραζα το νeo Fiat Abarth 695 biposto με το full track pack.
    Επειδη ομως ειμαι και λιγο softie, θα μου αρεζε το Fiat Abarth 595 Competizione με τις 4 αποληξεις εξατμισης Monza και μονο 180 αλογακια!

Πρέπει να είναι πύραυλος αυτό το αυτοκίνητο με αυτή τη δύναμη! Πόσο κάνει, ξέρεις;

Rides
    1

Προεπιλογή

Να σε δω με τον κουβά που θα βάλεις τις βαλίτσες όταν έρθεις στο αεροδρόμιο;
    Την επόμενη φορά θα φέρω το δικό μου (t air όχι abarth) να κάνουμε test...

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Χα χα χα
    Πληροφοριες εδω www.abarth.gr

Το 695 Biposto απλα το ξεχναμε, γιατι η τιμη ειναι αλλου. Το 595 competizione, τελος παντων.
    Το 500 twin air ωραιο αμαξακι. Γουσταρω!

Πλακα πλακα το μεγαλυτερο πορτ-μπαγκαζ το εχει το Subaru WRX STi, μακραν. Σορυ για το
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 09-06-16 στις 16:30
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

6. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

mark e92 (09-06-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP