Αρχικό μήνυμα απο
alexm
Θα ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω (έστω και καθυστερημένα) για τις απόψεις σας επί του θέματος.
Δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά τον Μάιο που μας πέρασε να πουλήσω το Μ5 και μπορώ να πω ότι δεν ήμουν ακόμα και σήμερα.
Το Μ5 αγοράστηκε τον 8/2007 με 36000 χλμ περίπου (μοντέλο 2005) και σήμερα έχει 52489 χλμ και αρκετές αλλαγές σε σχέση το Μ5 του 2007 που αγόρασα.
Το αυτοκίνητο ήταν πλούσιο σε εξοπλισμό και σε άριστη κατάσταση, στα σχεδόν δέκα χρόνια που περάσαμε μαζί προστέθηκαν αρκετά πράγματα αξίας και στα 51575 χλμ αλλάχθηκαν μέταλλα μπιελών - βαλβίδες vanos προληπτικά.
Αφιέρωσα χρόνο - μεράκι και αρκετά χρήματα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι το συγκεκριμένο Μ5 είναι ένα από τα καλύτερα Μ5 Ε60 που υπάρχουν σήμερα (δεν αναφέρομαι σε δύναμη, κομπρεσορες, υπερκυβισμο κ.λ.π).
Δεν έκανα πολλά χλμ αυτά τα 10 χρόνια που περάσαμε μαζί, το χάρηκα όμως με τον δικό μου... τρόπο!!!
Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθε κάποιος από την Αθήνα που ενδιαφερόταν για αγορά Μ5 V10 και το είδε, μιλήσαμε για 20 λεπτά ( και πολλά λέω), φεύγοντας μου είπε θα τα πούμε σύντομα.
Την επόμενη μέρα Σάββατο έκλεισε το αυτοκίνητο στα χρήματα που του ζήτησα, δεν μου έκανε καμία κουβέντα... για την τιμή και δεν θέλησε να το ελέγξει κάπου!!!
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος του και του το είπα, δεν θέλετε να πάμε σε μια BMW να δείτε αν αυτά που σας είπα (στα γρήγορα μάλιστα) είναι αληθή;
Αυτό που ήθελα να δω το είδα μου είπε!!!
Το Μ5 παραδόθηκε σήμερα στο νέο του ιδιοκτήτη, να του ευχηθώ να το χαρεί με τον τρόπο του..., πολλά και ασφαλή χλμ να έχει.
H επαφή με τον νέο ιδιοκτήτη του Μ5 έγινε μεσώ του Στέφανου ( stef ).
Στέφανε ευχαριστώ!!!