Από birds ναι.... Από άλλο φόρουμ κάποιος είχε πεί ότι δεν κάνει καλύτερες τιμές! Ωστόσο μια ερώτηση ποτέ δεν βλάπτει... Φυσικά γύρω στα Χριστούγεννα υπολογίζω πιθανή αγορά!

Παραπέρα τώρα.... Γνωρίζω ότι με ΦΠΕ δεν θα πάρω πολλά... Απλώς δεν ξέρω αν χάσω κιόλας???
Τελικό πιο πολύ για λίγο θόρυβο θέλω να βάλω!!!

Όσο για ESS και 3-4 χιλιάρικα να έχει.... 1ον θα χρειαστώ άλλα φρένα λογικά(ήδη θα ήθελα για το δικό μου πόδι καλύτερα) και 2ον δεν ξέρω κανέναν μηχανικό που να το τοποθετεί και να κάνει αξιόπιστη δουλειά(δεν θέλω να πάρω το μετέρ στο χέρι)...

**** Και μην μου πείτε ότι έχει οδηγίες και μπορείς και μόνος σου!!! Από άλλο φόρουμ ένας που το έβαλε μόνος του έκανε πόσες μέρες και οι οδηγίες ήταν όπως έλεγε για άλλο αυτοκίνητο και όχι για Ζ4 καθώς και για προγραμματισμό έπρεπε να στείλει τον εγκέφαλο Σουηδία, Νορβηγία όπου είναι τέσπα η ESS να τον προγραμματίσουν και να τον στείλουν πίσω!****

Ε και άλλο 500-800¤ για μια σπιρτάδα απλώς και λίγο θόρυβο και άλλο 4-5 χιλιάρικα, αφού εξάλλου κοντράκιας δεν είμαι και σαν επιδόσεις σίγουρα το αμάξι δεν το πάω καν στα 5/10 του! Βέβαια πάντα θέλουμε παραπάνω αλογατάκια!!!

Σίγουρα στη μία περίπτωση μιλάμε για άλλο αυτοκίνητο και στην άλλη απλώς με λίγο κ@υλωτικό θόρυβο!