Μια και υπάρχει το thread να κάνω μία ερώτηση... Τι γνώμες έχετε για τις japan racing?
Μια και υπάρχει το thread να κάνω μία ερώτηση... Τι γνώμες έχετε για τις japan racing?
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
HLIAS - E36 (22-05-16)
Η Japan Racing μονο Japan κατασκευης δεν ειναι. Το γιατι γινεται τετοιος ντορος με αυτην την κινεζια δεν μπορω να καταλαβω και εγω.
Ειναι κατι σαν αστικος μυθος/θρυλος που εξαπλωθηκε χωρις να γνωριζει κανεις το γιατι
https://www.alibaba.com/showroom/jap...ng-wheels.html
BILL007 (22-05-16)
επισης αυτο που ξερω για τις oz...ειναι το εξης...
ενω ειναι πανεμορφες ζαντες και παναλαφρες και πανακριβες φυσικα....στραβωνουν για πλακα..σαφως και δεν φταιει μια ζαντα...για τον ελληνικο καροδρομο...αλλα δυστυχως το αποτελεσμα ενα και το αυτο!
οποτε και γω μαζι με stef..ειτε oem..ειτε bbs..που ναι με διαφορα στην κορυφη θεωρω...
στο κατω κατω...η ζαντα ειναι ασφαλεια για το αμαξι...δεν παιζεις με αυτη..οπως και φυσικα με το λαστιχο....
BMWNAOUSSA (23-05-16), chrisgiapz3 (24-05-16), doctore (23-05-16), turbodog (22-05-16)
H BBS είναι πολύ ανθεκτική σαν ζάντα για τα ελληνικά δεδομένα αλλά βαριά σε σχέση με τις ΟΖ που ειναι μεν παναλαφρες αλλά στραβωνουν.
Συγκρίνουμε δύο από τις κορυφαίες μάρκες στην κατασκευή των ζαντων με την μία να είναι αρκετά ελαφρύτερη στις ίδιες διαστάσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο ανθεκτικη.
Διάλεχτε και παίρνετε
Doc πιθανον. Και τις BBS εχουν αντιγραψει οι Κινεζοι αλλα τετοιος ντορος δεν γινοταν. Ο εδω αντιπροσωπος νομιζω οτι τις προωθει εξυπνα και εχουν παρει τετοια φημη. Βεβαια οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν οτι ειναι Κινεζια και εχουν μεινει στο Japan που λεει η μαρκα
BILL007 (23-05-16), doctore (23-05-16), pilot (23-05-16), Vassilis ///M (23-05-16)