Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: Αξιοπιστία, κόστος συντήρησης, κατανάλωση και επιδόσεις σε Χ1

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Toyota είχα για 7 χρόνια πριν πάρω την X1.
    Αξιοπιστία στο full, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα και ιδίως οδήγηση και στήσιμο αυτοκινήτου καμία σχέση...
    Συμφωνώ ότι το Rav έχει καλύτερους χώρους (εγώ δεν ήθελα πιο μεγάλο αμάξι από την Χ1 και για λόγους παρκαρίσματος και για λόγους επιδόσεων και για λόγους κατανάλωσης...) αλλά οι κριτικές που έχει πάρει για την οδήγηση και οι επιδόσεις του κατατάσσουν το αμάξι ακριβώς στον μέσο όρο...Εάν δεν σε ενδιαφέρει αυτός ο τομέας, αλλά οι ακόμη μεγαλύτεροι χώροι και τα τεχνολογικά καλούδια πάρ' το με κλειστά μάτια. Εγώ ύστερα από 20 χρόνια επίσημης οδήγησης με αυτοκίνητα που δεν είχαν κάτι να προσφέρουν οδηγικά δεν ήθελα πάλι κάτι αδιάφορο σε αυτόν τον τομέα. Αν το αμάξι αποδειχθεί και αξιόπιστο τότε αποκλείεται να το μετανιώσω...

Αναφορικά με τη συμπεριφορά του υπαλλήλου...δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι. Δεν ξέρω πού πήγες, αλλά στις μεγάλες αντιπροσωπίες της Αθήνας κάνουν καλές εκπτώσεις. Εγώ πήρα το δικό μου 20d 4κίνητο, με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με cruise control, δερμάτινο τιμόνι με τα paddles και σύστημα αποφυγής σύγκρουσης λίγο πάνω από τα 40k. Φίλος μου παρήγγειλε το 1500άρι βενζίνης με τα 136 άλογα κάτω από 30k (πάντα με απόσυρση...)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The_Emperor : 09-05-16 στις 08:15

2. The Following User Says Thank You to The_Emperor For This Useful Post:

BILL007 (09-05-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP