Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: Z4 2.5i(Ε85) --- ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Patras
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με τις ισοτιμίες σήμερα το μπλοκέ το παίρνω 1200 + εργασία + βαλβολίνες = 1400 χονδικά!!! Ξέρω ότι μετά μιλάμε για άλλο αυτοκίνητο... 6 χιλιάρικα για κομπρέσσορ δεν έχω και ούτε πρόκειται! Δεν ξέρω πόσο έχει ο G-Power βέβαια που δίνει 50 άλογα!

Από κει και πέρα τελικό θέλω να αλλάξω για να πάρω λίγο ήχο που μου αρέσει... Ωστόσο θα πέσει η απόδοση του αυτοκινήτου ή πρέπει να κινηθώ σε εξάτμιση από εμπρός??? (κόστος χειροποίητου δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι κανά 250 με τοποθέτηση)

Εισαγωγή φαντάζομαι ότι αν κάνει δουλειά το heat shield τότε θα δώσει λίγο ρόπιασμα και τίποτα άλλο + τον θόρυβο τον οποίο δεν ξέρω αν αξίζει να έχω??? ( κόστος της AFE που είναι και η μόνη που έχω βρεί είναι γύρω στα 350-400, τοποθέτηση μόνος φυσικά)

Οπότε χονδικά μιλάμε για 2000 σύνολο! Πρόγραμμα τώρα δεν έχω βρεί κάτι αν και σε ατμοσφαιρικά δεν δίνει τίποτα και δίνεις και κανα 1000...

(DEEP BLUE τι έκανες στο παιδί και μου λέει να μη σε κάνω παρέα???)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο djkostas20 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τις ισοτιμίες σήμερα το μπλοκέ το παίρνω 1200 + εργασία + βαλβολίνες = 1400 χονδικά!!! Ξέρω ότι μετά μιλάμε για άλλο αυτοκίνητο... 6 χιλιάρικα για κομπρέσσορ δεν έχω και ούτε πρόκειται! Δεν ξέρω πόσο έχει ο G-Power βέβαια που δίνει 50 άλογα!

Από κει και πέρα τελικό θέλω να αλλάξω για να πάρω λίγο ήχο που μου αρέσει... Ωστόσο θα πέσει η απόδοση του αυτοκινήτου ή πρέπει να κινηθώ σε εξάτμιση από εμπρός??? (κόστος χειροποίητου δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι κανά 250 με τοποθέτηση)

Εισαγωγή φαντάζομαι ότι αν κάνει δουλειά το heat shield τότε θα δώσει λίγο ρόπιασμα και τίποτα άλλο + τον θόρυβο τον οποίο δεν ξέρω αν αξίζει να έχω??? ( κόστος της AFE που είναι και η μόνη που έχω βρεί είναι γύρω στα 350-400, τοποθέτηση μόνος φυσικά)

Οπότε χονδικά μιλάμε για 2000 σύνολο! Πρόγραμμα τώρα δεν έχω βρεί κάτι αν και σε ατμοσφαιρικά δεν δίνει τίποτα και δίνεις και κανα 1000...

(DEEP BLUE τι έκανες στο παιδί και μου λέει να μη σε κάνω παρέα???)
    Χωρις να ξερω λεω πως ο ess για το δικο σου το μοτερ δε κανει τοσο.
    Η τιμη που λες ειναι για το 3.0.
    Με προγραμμα φιλτρο τελικο το πολυ 5-7 αλογα να παρεις.
    Οσο για το τελικο θα το πληρωσεις αναλογα με το που θα πας να το βαλεις.
    Εχω δει και τελικα 600 ευρω απο φιρμα του ειδους οταν το supersprint το παιρνεις απ εξω 500-550.
    Για να δεις ουσιαστικη διαφορα σε αλογα θες και εκεντροφορους και χταποδι καταλυτες.
    Πας ψιλα για να παρεις 20-25 ?
    Μαζεψε σιγα σιγα και προχωραsesss
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα