σκεφτεσαι να ανεβασεις κανα DIY?
Επειδη το parrot ειναι συνδεδεμενο κατευθειαν πανω στη φυσσα αν το συνδεσω με την οθονη λες να παιξει κανα βραχυκυκλωμα?
σκεφτεσαι να ανεβασεις κανα DIY?
Επειδη το parrot ειναι συνδεδεμενο κατευθειαν πανω στη φυσσα αν το συνδεσω με την οθονη λες να παιξει κανα βραχυκυκλωμα?
Να ανεβασω, αλλα επειδη ξεκιναει η εξεταστικη μου και θα πνιγομαι, θα αργησω να το τοποθετησω μαλλον! Σε περιπτωση που ξεκλεψω λιγο χρονο παντως, θα ανεβασω!
Αν βγαζει καλωδιακι το dynavin mute, μπορεις να το συνδεσεις ανετα!
Συνδεεις το mute του dynavin με το mute του parrot!
Το to mute του parrot ειναι αυτο που εχεις συνδεσει τωρα στην εργοστασιακη φυσα στο pin 7
ghost-rider (26-05-10)
Καλησπέρα όπως λέει πιο πάνω ο Σπύρος σημερα πήγα απο το μαγαζί είδα το μηχάνημα και μου έκανε το παλικάρι μια σύντομη επίδειξη.Το μηχάνημα κατα την δική μου άποψη είναι πολύ καλό τουλάχιστον από εμφάνιση και χειρισμό με πολύ εύκολο μενου και καλά γραφικά (όσα είδα δηλαδή) τα κουμπάκια και ο φωτισμός είναι στα χρώματα του εσωτερικού φωτισμού του αυτοκινήτου. Έχει υποδοχές για τα πάντα 3 θύρες usb μια μινι στην πρόσοψη και 2 κανονικές που θα της εχουμε κρυφές,πιθανών στο ντουλαπάκι,θύρα για μινι sd καρτα,εξόδους για ενισχυτές και ολά τα συναφή, μου έδειξε και έναν ενισχυτή για ψηφιακό σήμα για την τν, το οποίο θα το έχει προς πώληση σε κανα μήνα, γιατι αυτό που έχει τωρα πάνω είναι για αναλογικό σήμα απλα το αναφέρω για όποιον θέλει αργότερα να κάνει την αναβάθμιση. Δε ξέρω τι αλλο να γράψω έμενα πάντως μου άρεσε παρα πολύ εγω προσωπικά το χα δει μόνο σε φοτο και απο κοντά όταν το δα ενθουσιάστηκα άντε με γεια μας και καλοφόρετα![]()
Dathanaso (25-05-10), dimtz (25-05-10), ghost-rider (26-05-10), m-power_01 (26-05-10), stef_E46m3cabrio (25-05-10)
Παιδια ο Ζερβουδακης δεν δινει τη βαση τον ρωτησα και δεν την εχει.Απλα μου προτεινε να την παρω απο την αντιπροσωπεια
Φιλε Sierra αν γινεται θελω και εγω τη συγκεκριμμενη βαση. Είπες οτι εχεις και ανθρωπο για τοποθετηση?