Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οταν βγουν και θα πουν ότι Ιούνιο και Ιούλιο δεν θα καταβληθούν μισθοί και συντάξεις και ότι το πλάνο ειναι να πληρωθούν ολα μαζί Αύγουστο η Σεπτέμβρη, τότε θα γινει το μεγάλο μπαμ.

Μέχρι και ο ματατζης που τους προστατεύει, οταν θα τον παίρνουν τηλ απο τράπεζες ενώ ο λογαριασμός του στο ταξις θα ανεβαίνει απο βεβαιωμένες οφειλές οι οποίες εκπίπτουν σύμφωνα με το μισθό του και τα υπάρχοντα του ενώ αυτός δεν πληρώνεται, Τότε θα γινει της μουρλης.

Τουλάχιστο τότε, θα πάρουν για πρώτη φορά όλοι οι παρατρεχάμενοι του δημοσίου ταμείου το τι ωραίο ειναι να σου χρωστάει το δημόσιο, να μην σε πληρώνει και να απαιτεί να πληρώνεις τα πάντα ακριβώς σα να εχεις πληρωθεί. Ότι ακριβώς γίνεται δλδ με αυτα που χρωστάει το κρατος στους ιδιώτες.

Εγώ το λέω απο τωρα, οποίος θέλει ας κοροϊδέψει. Το τέλος της μεταπολίτευσης πραγματικά ήρθε. Ήρθε το τέλος της αφεμαξης του δημοσίου ταμείου. Κρίμα που ειμαστε τόσο ηλίθιος λαός, που έπρεπε να γινει έτσι προκειμένου να κατανοήσουμε βασικές αρχές οικονομίας τις οποίες σε λίγους μήνες, ακομα και ο πιο ηλίθιος θα καταλάβει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 23-04-16 στις 10:04
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

LEONIDASKAL (23-04-16), NassosMan (24-04-16), Panmilios (26-04-16), turbodog (23-04-16), vagmag (23-04-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ δεν έχω τίποτα να χωρίσω με το δημόσιο υπάλληλο που είναι συνεπής και παρέχει σωστές υπηρεσίες. Η εμπειρία μου όμως μου λέει ότι το 1/4 περίπου είναι σωστοί. Οι υπόλοιποι παρασιτουν εις βάρος ημών και των συναδέλφων τους. Επομένως, και καθώς όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε τα λεφτά δεν τα φέρνει ο πελαργός ούτε με μαγικό τρόπο πέφτουν από τον ουρανό, ας πάνε σπίτι τους όσοι πρέπει να πάνε και να τελειωνουμε κάποτε με την ιερή αγελάδα. Στο ταμείο υγείας μου, υπάρχουν 6-7 άτομα που περνάνε χειρόγραφα τις ασφαλιστικές εισφορές γιατί δεν έχουν ηλεκτρονικό υπολογιστή ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν 2 μόνο! Τους υπόλοιπους, τους πληρώνουμε εμείς με το καθημερινό τρέξιμο μας.
    Και επειδή στοχοποιουνται συνεχώς οι ελεύθεροι επαγγελματιες και ο ιδιωτικός τομέας γενικά για φοροδιαφυγή, ας σκεφτεί ο καθένας μας πόσους γνωστούς, φίλους και συγγενείς έχει που κάνουν κρυφά δεύτερη δουλειά (πχ εφοριακοί που το απόγευμα φτιάχνουν δηλώσεις, δάσκαλοι - καθηγητές με ιδιαίτερα μαθήματα, υπάλληλοι που ανοίγουν καταστήματα στο όνομα της γυναίκας ή άλλου δικού τους, μηχανικοί του δημοσίου που χρησιμοποιουν τη σφραγίδα αλλου κλπ). Αυτοί τι ακριβώς δηλώνουν που το παίζουν και τιμητες;

4. The Following 4 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

LEONIDASKAL (23-04-16), Thomelef (23-04-16), vagmag (23-04-16), Ε91 (23-04-16)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP