-
Να συμπληρωσω οτι περαν της συναλλαγης με τραπεζικη (και μονο τραπεζικη, οχι προσωπικη) επιταγη που εχει εκδοθει προσφατα, καλο ειναι να ετοιμασουμε και υπευθυνες δηλωσεις για την αγορα-πωληση που θα τις ανταλλαξουμε μεταξυ μας, ετσι ωστε να μην ψαχνομαστε του χρονου οταν θα κανουμε την φορολογικη μας δηλωση.
Το καλυτερο φυσικα ειναι (αν ειμαστε εμεις οι πωλητες) να παμε με τον αγοραστη στην τραπεζα μαζι, μιας και που θα χρειαστει να παρουμε (να παρει, αυτο ειναι εξοδο του αγοραστη συνηθως) καποια παραβολα, και επιτοπου να εκδωσει την τραπεζικη επιταγη (που θα ειναι στο ονομα του) και με το τελος της μεταβιβασης, μας την παραδιδει αφου την εχει οπισθογραψει. Αυτος ειναι και ο ασφαλεστερος τροπος καθως η επιταγη εκδιδεται μονο οταν εχουν κατατεθει τα λεφτα στο γκισε η τα εχουν παρει απο λογαριασμο.
Εγω ολες τις μεταβιβασεις τις εχω κανει με αυτον τον τροπο και στο υπουργειο, δεν εχω ασχοληθει ποτε με ΚΕΠ, θεωρω καλυτερο να γινει απευθειας
-
The Following 4 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:
A8hnaios (29-03-16), BILL007 (30-03-16), Konstantinos E60 (30-03-16), wheelman (30-03-16)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP