Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν υπαρχει κανενα κομμα στην Ελλαδα που να εχει ως αρχη αυτο που πολυ σωστα περιγραφεις.

Οι τελευταιες φρουδες ελπιδες χαθηκαν αμεσως μετα την πολιτικη που ασκειται απο την τωρινη κυβερνηση (αν και προσωπικα ημουν πολυ επιφυλακτικος με ολα αυτα που ανακοινωναν και δεν περιμενα και κατι διαφορετικο, αλλα υπηρχε μια αχτιδα ελπιδας οτι κατι μπορει να αλλαξει)

Απο λογια εχουμε χορτασει. Απο ολα τα εν δυναμει κομματα κυβερνησης-αντιπολιτευσης. Εγω πλεον δεν εχω καμια ελπιδα οτι κατι θα αλλαξει σε αυτην την χωρα και με αυτο πορευομαι προσπαθωντας πανω απο ολα να διαφυλαξω τα προσωπικα μου συμφεροντα.

Θα κανω οτι μπορω για να 'κλεψω νομιμα' απο αυτο το κρατος και θα το κανω με μεγαλη ευχαριστηση

Εγω πλεον δεν εχω φορολογικη συνειδηση, πεθανε μαζι με τις ελπιδες.
Περιγράφω αυτο που θα επρεπε να κανει κάποιος πολιτικός , αυτο που θα επρεπε κ εμάς να μας ενδιαφέρει .
Ο κόσμος ψηφίζει όλα τα χρονια με γνώμονα τη δική του βόλεψη .

Αυτο που νιώθεις , ειναι αυτο που νιώθει κάθε επιχειρηματίας , επενδυτής κλπ στη χώρα .
Η αποστροφή αυτή που μας έχουν οδηγήσει να νιώθουμε όσοι μεχρι τώρα επιβιώσαμε , έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό μη αναστρέψιμη , πράγμα που οδηγεί σε ένα dead end , για τον τόπο .

Δεν ειναι θέμα φιλοπατρίας το να θέλει κάποιος να επενδύει σε αυτόν τον τόπο κ με αυτές τις συνθήκες .... Το αισθανόμαστε σα θέμα .... Μ@l@kΙ@s ... Βίτσιου ...

Ειδικά πλέον ( καλιο αργά παρά ποτέ ) , που πολλοί προσπαθούν να εξάγουν κ δεν βασίζουν την επιβίωση τους , στην ελληνική αγορά , γιατι να επιμείνουν σε ελληνική έδρα , φορολόγηση κ ταλαιπωρία ;;;