-
Αν μου επιτρέπεται μία γνώμη, πιστεύω ότι το X5 είναι ένα τετρακίνητο το οποίο μπορεί να κινείται γρήγορα σε ειδικές συνθήκες όπως χιόνι και βροχή. Δεν είναι βέβαια εκτός δρόμου (όποιος θέλει εκτός δρόμου παίρνει jeep), αλλά ειδικά το 4.6 is μπορεί να κινηθεί πάνω σε ψιλό χιόνι και πάγο (με χειμερινά λάστιχα) πολύ καλά και να μην κολλήσει. Το X3 μπορεί να σε πάει αλλά όχι το ίδιο. Επίσης λόγω του όγκου του, είναι πιο ασφαλές αν φύγεις από το χιονισμένο δρόμο να είσαι με Χ5, παρά με Χ3. Ακόμα κάτι που παρατηρώ είναι ότι επειδή πουλιέται και πολύ δύσκολα, ο πωλητής είναι διατεθειμένος να σου κόψει και τιμή και να σου κάνει και ευκολίες (κάτι σε εμένα απαραίτητο λόγω περιορισμένου αρχικού Budget). Για τους λόγος αυτούς κοιτάω το συγκεκριμένο μοντέλο, πέραν του ότι μου άρεσε και προσωπικά. Από εκεί και πέρα κοιτάς 4 5 πράγματα που πολύ σωστά αναφέρθηκαν σε Post εδώ (με βοήθησαν πολύ και ευχαριστώ) και αν είναι οκ το παίρνεις. Και σκάρτο να βγει τελικά, λες έχασα 8000 (δεν είναι και πολλά για ένα αυτοκίνητο που καινούριο ξεπερνούσε τα 70000). Με αυτό το σκεπτικό προχωράω και βλέπουμε.
ΥΓ: Μίλησα τηλεφωνικά, μέσα στην εβδομάδα θα κάνω μία συνάντηση και αν είναι τα πρώτα οκ (δηλώσεις από ασφαλιστή, προκάτοχοι, book service κλπ), θα μπει μέσα για έλεγχο και βλέπουμε.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP