Ηταν αποστολή για την παραλαβή του αεροπλάνου και περιελάμβανε και την ξενάγηση στην Airbus. H γραμμή παραγωγής του Α380 είναι εντυπωσιακή !
Ηταν αποστολή για την παραλαβή του αεροπλάνου και περιελάμβανε και την ξενάγηση στην Airbus. H γραμμή παραγωγής του Α380 είναι εντυπωσιακή !
Δουλεύεις στην Aegean δηλαδή??
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Οχι, δημοσιογραφική αποστολή ήταν...
Α μάλιστα, ωραία!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Και κάποιες από τη γραμμή παραγωγής. Σχεδόν αποκλειστικά τώρα φτιάχνουν Α380 για την Emirates
Toulouse Airbus by George, on Flickr
Και ένα της Cathay pacific στο βάθος...
Αν και δεν έχω ασχοληθεί με τα χαρακτηριστικά και τις διαφορές σε επιδόσεις κτλ ανάμεσα σε 787 και 350,το 787 μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά
Εντύπωση επίσης μου προκαλεί το ότι πολλές εταιρίες έχουν παραγγείλει και τα 2 για τον στόλο τους... (π.χ. Qatar Airways,Ethiopian Airlines,Vietnam Airlines)
Κι εγώ δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο, αλλά προτιμώ την Airbus στα αεροπλανα. Ετσι όμως, χωρίς λόγο.
Οσο για τις παραγγελίες, είναι πάγια τακτική των εταιριών να παραγγέλνουν και από τους δύο μεγάλους, για να τα έχουν καλά μαζί τους και να πετυχαίνουν και εκπτώσεις. Εξάλλου, μετά πό χρόνια παντοκρατορίας της Boeing, η πίτα είναι τώρα σχεδόν μοιρασμένη. 52 - 48 υπέρ της Airbus.