Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο pilot αυτο το ''φυσικα'' δεν μου ''εκατσε'' καλα...ειναι δηλαδη υπερανω ο κυριος αυτος που δεν θα ασχολιοταν με φορουμς κλπ? Απάντησα στην I MNL που ρωτούσε αν είναι δικό μου... Επίσης δεν είναι υποχρεωμένος να ασχολείται κόσμος κάποιας ηλικίας με τα forum οπως εμείς.
Detailing Madness
Αρχικό μήνυμα απο stef Απάντησα στην I MNL που ρωτούσε αν είναι δικό μου... Επίσης δεν είναι υποχρεωμένος να ασχολείται κόσμος κάποιας ηλικίας με τα forum οπως εμείς. Καταλαβα σε ποιον απαντησες, απλα ειπα οτι δεν μου ''εκατσε'' καλα το φυσικα, σαν να ειμαστε εμεις που ασχολουμαστε χαζοι..αν εκανα λαθος συγνωμη..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Αρχικό μήνυμα απο pilot Καταλαβα σε ποιον απαντησες, απλα ειπα οτι δεν μου ''εκατσε'' καλα το φυσικα, σαν να ειμαστε εμεις που ασχολουμαστε χαζοι..αν εκανα λαθος συγνωμη.. Μα ανέφερα κάτι τέτοιο; Απλά είναι πολλοί αυτοί που δεν ασχολούνται με forum, κάτοχοι "ειδικών" BMW!
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ