Θα πω την τέταρτη επιλογή κι ας φωνάζετε... Σκούμπι
Θες διαφορετικό? Δεν θα βρεις δεύτερο σε απόσταση 15χλμ
Θες οικογενειακό? Το καινούριο έχει μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ και από το Τζάγκουαρ...βάζω και βάζω πράγματα και δεν γεμίζει το ρημάδι. Είναι και πιο άνετο από τον Αλπίνο μου...
Θες δύναμη? τούρμπο με 305 άλογα που μπορεί να γίνει μια ωραία βελτίωση με αλλά 100 τουλάχιστον
Θες παρουσία στο δρόμο? Μόνο την μπροστινή όψη να βλέπουν να πλησιάζει (έστω και αργά) και δεν τολμάν καν να πεταχτούν μπροστά σου...κι αν είναι στο ξεκίνα, μπαίνουν ξανά στη λωρίδα τους...
Ά έχει και 4 εξατμίσεις φυσικά
Κατανάλωση γύρω στα 10λτ/100χλμ, αν όμως μιλαμε για ξέσκισμα, τότε και το ALPINA D3 diesel ανεβαίνει στα 9λτ/100χλμ
Τώρα από service δεν ξέρω, αν και έχει ανοίξει καινούρια αντιπροσωπεία Πλειάδες Μότορς και έχω ακούσει καλά λόγια από τους ιδιοκτήτες (που κυριολεκτικά σταμάτησα στην μέση του δρομου στην Αθήνα, για να τους ρωτήσω από δική της εμπειρία). Άλλωστε με ενδιαφέρει άμεσα το θέμα, μιας και αν αξιωθώ να έρθω διακοπές το καλοκαίρι στην Ελλάδα, θα έρθω Σουμπαρικώς αυτή τη φορά
https://subaru.net.gr/index.html
Αυτά προς το παρόν

επιλογες που εχουμε (συντροφος-κορες) καταληξει για την αγορα αυτοκινητου βολτας

Απάντηση με παράθεση