Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: AlexM η μεγαλη αποφαση. Ψηφοφορια.

Ψήφισαν
768. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Το Πενβε

33 4,30%
  • Το Οξαποδω

705 91,80%
  • Evo 8/9

30 3,91%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 533

Θέμα: alexm,the evolution!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο τον 5/13 εχετε να ενημερωσετε την ενoτητα si.....,για παμε λοιπον

320 si vs a4 dtm, ειναι δυο απο τις τρεις.... επιλογες που εχουμε (συντροφος-κορες) καταληξει για την αγορα αυτοκινητου βολτας
    στο bmw εχω την ευκολια του σερβις, εχω ομως και καποιες επιφυλαξεις σχετικα με την αξιοπιστια του
    το αουδι δεν μας συγκινει εξωτερικα οσο το bmw, εχει ομως 220 τουρμπατα ατια και τετρακουνα

θα κυκλοφορει Σαβατοκυριακα-εκδρομες, αφου η κορολλα θα παραμεινει καθημερινο αυτοκινητο

για βοηθατε οι γνωστες!!!

Θα πω την τέταρτη επιλογή κι ας φωνάζετε... Σκούμπι

Θες διαφορετικό? Δεν θα βρεις δεύτερο σε απόσταση 15χλμ

Θες οικογενειακό? Το καινούριο έχει μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ και από το Τζάγκουαρ...βάζω και βάζω πράγματα και δεν γεμίζει το ρημάδι. Είναι και πιο άνετο από τον Αλπίνο μου...

Θες δύναμη? τούρμπο με 305 άλογα που μπορεί να γίνει μια ωραία βελτίωση με αλλά 100 τουλάχιστον

Θες παρουσία στο δρόμο? Μόνο την μπροστινή όψη να βλέπουν να πλησιάζει (έστω και αργά) και δεν τολμάν καν να πεταχτούν μπροστά σου...κι αν είναι στο ξεκίνα, μπαίνουν ξανά στη λωρίδα τους...

Ά έχει και 4 εξατμίσεις φυσικά

Κατανάλωση γύρω στα 10λτ/100χλμ, αν όμως μιλαμε για ξέσκισμα, τότε και το ALPINA D3 diesel ανεβαίνει στα 9λτ/100χλμ

Τώρα από service δεν ξέρω, αν και έχει ανοίξει καινούρια αντιπροσωπεία Πλειάδες Μότορς και έχω ακούσει καλά λόγια από τους ιδιοκτήτες (που κυριολεκτικά σταμάτησα στην μέση του δρομου στην Αθήνα, για να τους ρωτήσω από δική της εμπειρία). Άλλωστε με ενδιαφέρει άμεσα το θέμα, μιας και αν αξιωθώ να έρθω διακοπές το καλοκαίρι στην Ελλάδα, θα έρθω Σουμπαρικώς αυτή τη φορά

https://subaru.net.gr/index.html

Αυτά προς το παρόν
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 22-03-16 στις 02:13
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

2. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

vagmag (22-03-16)

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αλλιώς evo 9

You only live once, γι αυτό σου λέω πιο πάνω...

Συγνώμη για την αγγλικούρα....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 22-03-16 στις 02:24
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

4. The Following User Says Thank You to I_MNL For This Useful Post:

vagmag (22-03-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP