ανοιξε και αθηνα ο ιδιος βελτιωτης μαγαζι αν θυμαμαι καλα..
Κι εμένα, ίσως....
Sorry που διακοπτω την ροη της συζητησης αλλα η br-p δεν εχει dealer στην χωρα μας...
Δεν το λεω εγω , το λεει ο ιδιος ο Dimitri Van Buggenhout & ο Bruno (ιδιοκτητης) εαν τους ρωτησει ο οποιοσδηποτε μεσω ενος απλου email ...
Dear Haris
We still have no dealers in Greece (and not planning to),so i cannot help with that...
The price for a 428i is higher than 116i. What i am willing to do is offer you the same price as before.
605¤ TVA included. Please let me know if you would like to receive the offer by email.
Kind Regards
Dimitri Van Buggenhout
Operations Manager
Belgium-Europe
Μου ειχε πει ο Bruno οτι συνεργαζονταν με καποιο Ταξοπουλο στη Θεσ/ικη ελεγα μηπως εγινε καποια συνεργασια με καποιον στην Αθηνα.Το δικοσου το εχεις η το ανταλλαξες, κατι ειχε παρει το ματι μου.Εσυ παντως εισαι απολυτα ευχαριστημενος απο την δουλεια τους.Θα σε ενοχλησω πριν το καλοκαιρι για καποιες συμβουλες πριν στειλω την δικη μου ecu.Με την ελπιδα βεβαια οτι δεν θα επιστρεψει ο περσηνος εφιαλτης.
Πιο ευχαριστημενος Δημητρη , πεθαινεις![]()
Δεν εχω ουτε το παραμικρο ψεγαδι να αναφερω 15 μηνες που το φοραγα ...
Πλεον βαδιζω σε 2λτ μονοπατια μιας γλυκιας 428 και ηδη εχω ξεκινησει επαφες για upgrade στα 300 ατια
uploadfromtaptalk1458807876342.jpg
Γουσταρω.Ευχομαι καλοταξιδο και απροβληματιστο.Και το δικο μου εχει τον ιδιο κινητηρα με τον 28i (C.R 10/1) και το πανε στα 290 HP. Αντε με το καλο! Δημητρης.-
Blacktan (24-03-16)