Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όποιος δεν πήρε δάνειο επιχειρηματικό, στεγαστικό ή καταναλωτικό είναι μεγάλος @@ρας...

Εγώ έτσι νοιώθω πάντως έχοντας στο χωριό συγγενή που πήρε επιδότηση(60-70% που την έφτασε 110% με υπερτιμολογήσεις) να φτιάξει ένα τεράστιο μαγαζί για γάμους και επειδή δεν κόβει αποδείξεις εμφανίζει ζημιές ή αστεία κέρδη και σκόπιμα δεν πληρώνει το δάνειο για να κοκκινήσει και να του κουρέψουν το δάνειο μετά...

Δεν φαντάζεστε πόσοι τέτοιοι υπάρχουν!!!

Άλλος πήρε δάνειο για σπίτι 150-200-300-400-500 τετραγωνικά και τώρα θέλει να του το κουρέψουν.
    Εγώ προτείνω να του κουρέψουν τα τετραγωνικά και να τον στείλουν να μείνει στα 80-100 όπως μένουν άπειρες οικογένειες. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να του κουρέψουν κάτι και να ζει σε πολυτέλεια...

Η αποψη μου ειναι οτι η ιστορια δειχνει πως αυτος που την πληρωνει παντα ειναι ο νυκοκοιρης.
    Οσοι εχουν παρει δανειο καιι δεν μπορουν να το αποπληρωσουν κοβεται το δανειο η παιρνουν μια περιοδο χαριτος.
    Οσοι ειναι νοικοκυρηδες η εστω ζουν μονο με τα λεφτα που εχουν, τωρα δεν μπορουν να τα τραβηξουν ή τους τα τρωει η τραπεζα/κρατος η οπως θελετε πειτε το ( βλεπε Κυπρος ).

Πραγματικα ειναι να τρελαινεσαι!!!!

2. The Following 6 Users Say Thank You to tsaltinho For This Useful Post:

atha (16-03-16), chrisgiapz3 (23-03-16), freddys (17-03-16), I_MNL (16-03-16), LEONIDASKAL (16-03-16), Thomelef (16-03-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Και τον συμπαθουσα αλλα τελικα ειναι μεγαλο βλημα για να μην τον χαρακτηρισω αλλιως

https://m.youtube.com/watch?v=Sgok7v8vFwc

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP