Στέφ cool down mate! Αυτοί που τους ψήφισαν, οι ουτοπιστές κ επαναστάτες της φακής, είναι που πληρώνουν περισσότερο το μαλλί....εμείς όσο να είναι είχαμε την κριτική ικανότητα να προβλέψουμε τι θα επακολουθήσει κ έχουμε στήσει άμυνες!
Στέφ cool down mate! Αυτοί που τους ψήφισαν, οι ουτοπιστές κ επαναστάτες της φακής, είναι που πληρώνουν περισσότερο το μαλλί....εμείς όσο να είναι είχαμε την κριτική ικανότητα να προβλέψουμε τι θα επακολουθήσει κ έχουμε στήσει άμυνες!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Thomelef (16-03-16)
Μην νομιζεις ότι οι φασίστες και τα άκρα τις αριστεράς έχουν και πολλά να χωρισουν. το ίδιο είναι πάνω κάτω, στις λεπτομέρειες διαφέρουν. Μεγαλύτερη απόσταση χωρίζει ένα κεντρικά σκεπτομενο πολίτη και από τους δύο πάρα μεταξύ τους
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Thomelef (16-03-16)
Απλά το άσχημο είναι ότι το κουτοχορτο πάει σύννεφο και τα πρόβατα μασαν αβερτα. Που να πεις για ιδιωτική πρωτοβουλία και ανάπτυξη στους κρατικοδιαιτους.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ φτάνει στα όρια της εθνικής προδοσίας εναντίον τής ιδιωτικής πρωτοβουλίας και πραγματικής ελευθερίας των πολιτών υπέρ του πελατιακου κράτους των βολεμενων
Thomelef (16-03-16)
Καποιος εχει γραψει οτι οταν για διαφορους λογους προκυψει κοινοβουλευτικη "δικτατορια" ειναι ηχειροτερη μορφη της,γιατι μπορει και νομομοποιει καθε της πραξη.Εχω αρχισει να πιστευω οτι οντως μας εχουν "ψεκασει".-
Αν και από τη πρώτη στιγμή δε κρύφτηκα έχω πει ότι και αυτοί δείχνουν μια από τα ίδια. Δεν έιμουν ποτέ συριζεος. Ήμουν από τους πολλούς που ήθελα να αλλάξει η προηγούμενη κατάσταση. Δυστυχώς το σύστημα δεν αφήνει πολλα περιθώρια. Εύκολο να λες τώρα "σας τα λεγα εγω" (γενικά μιλάω) .μπορει να με πεις ουτοπιστη και τελικά να φαίνεται ότι και αυτοί στραβά το καράβι αλλά είναι τώρα λίγο εκ του ασφαλούς . Εγώ δεν τους ψήφισα για να προστατεύσουν τις συντάξεις στους συνταξιούχους. Τους ψήφισα γιατί οι προηγούμενοι ήδη είχαν βάλει 25%φορολογια στις επιχειρήσεις, 50%προκαταβολη φόρου ,επιδόνα αλληλεγγύης και τέλος επιτηδεύματος. Άλλαξε τίποτα από αυτά; όχι. (τουλάχιστον) την πάτησα σαν ψηφοφόρος; ναι. Το έκανα επειδή ήμουν κομματόσκυλο τους? Όχι. Και είναι χιλιάδες σα και μένα.
Στάλθηκε από το One Plus One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ghost-rider (15-03-16)
Ποίος είπε το αντίθετο. Δεν αμφισβητεί κανείς αυτό. Δεν είναι υγιές ούτως ή άλλως το να είσαι κολλημένος .η επιλογή της διαφορετικής ψήφου είναι η δύναμη της δημοκρατίας και η αδυναμία της κακά τα ψέματα
spaka (15-03-16)
H διαφορά των αριστερών με τους δεξιούς (άκρο με άκρο) είναι το εθνικό φρόνημα και η θρησκεία.-
Στο οικονομικό μοντέλο συμφωνούν απόλυτα (μα και γι αυτό ταίριαξε ο τσίπρας με τον καμμένο). Κρατικοδίαιτο μοντέλο. Ισχυρό δημόσιο όπου επικρατεί το σοβιετικό μοντέλο και ακραίος καπιταλισμός για τους ελεύθερους επαγγελματίες-επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι επαίσχυντοι αλλά τους θέλουν για να ταΐζουν το σοβιετικό δημόσιο.
Επί της ουσίας πρόκειται για ένα κράτος με πολίτες 2 κατηγοριών.
Η 2η κρατιέται σε λανθάνουσα κατάσταση για να ζει όμορφα και ξένοιαστα η πρώτη.
Στην ελλάδα μέχρι τώρα όλες οι κυβερνήσεις ήταν της αυτής φιλοσοφίας.
Άλλες περισσότερο άλλες λίγο λιγότερο.
Δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Είναι πολλοί οι του δημοσίου. Πολλοί οι συνταξιούχοι (ναι αυτοί που σίτεψαν στα 45 και έγιναν παλαίμαχοι).
Πολλοί οι βολεμένοι εν ολίγοις. Όποιο κόμμα και να βγει αν δεν εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους μετράει ώρες.
Ίσως ο σύριζα είναι μια ευκαιρία.
Κακώς επιμένουν ευρωπαίοι και αμερικάνοι να του επιβάλλουν λογικές μεταρρυθμίσεις.
Να τον αφήσουν να περάσει αυτά που θέλει.
Μέσα σε εξωφρενικά μικρό χρονικό διάστημα θα κλείσουμε όλοι στα ελεύθερα επαγγέλματα.
Έτσι κ αλλιώς ήδη η φορολογία είναι δυσβάσταχτη. Και μετά τη βουτιά του τζίρου το 15 προσωπικά νιώθω ότι απλά παλεύω για να πέσω με το κεφάλι ψηλά.
Να με κλείσουν. Θα γουστάρω.
Κάθε χρόνο δίνω από φόρους 6ψηφιο ποσό.
Δε θέλω καν να καθίσω να υπολογίσω τι βγαίνει με τα νέα νομοσχέδια.
Θα κλείσουν και άλλοι σαν και μένα.
Μέσα σε μερικούς μήνες θα κλείσουν σχεδόν όλοι.
Έσοδα μηδέν αλλά τα παιδιά τους θα θέλουν μισθούς και συντάξεις.
Πως θα τους δώσουν?
Από τη φορολογία των δημοσίων υπαλλήλων? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Θα παίρνουν 10 δλδ οι δημόσιοι απο τα ταμεία και θα γυρίζουν πίσω τα 3 για να βγουν τα του επόμενου μήνα.
Ε, τον επόμενο μήνα θα πάρουν ακριβώς αυτά τα τρία....
Για τη στιγμή που θα πουν δεν έχουμε να πληρώσουμε συντάξεις θα κρατιέμαι στη ζωή.
Μπορεί να είμαι ρακένδυτος και πεινασμένος αλλά θα πανηγυρίζω.
A8hnaios (15-03-16), alexm (15-03-16), chrisgiapz3 (23-03-16), joseph (16-03-16), LEONIDASKAL (15-03-16), Panmilios (13-04-16), Thomelef (16-03-16), vagmag (15-03-16), Zizik (15-03-16)
Δεν διαφωνω . Επε ιδη στην ιδια καταοταοη ειμαι και εγω . Προσπαθω να πεσω μαχόμενος · Μονο πες σου σε ποία γωνια θα σαi να ερθω για ομαδi κα πανh γυρια
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ¤ 40.000 ΑΠ' ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ;;;
Τότε που καλούσαν όλους τους Έλληνες να υπερχρεωθούν, προσφέροντας χρήμα χωρίς κανέναν έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας και χωρίς καμία εξασφάλιση, παραβιάζοντας ευθέως κάθε θεμελιώδη αρχή της ισχύουσας τραπεζικής νομοθεσίας, ελληνικής και ευρωπαϊκής !!!
Οι δικηγόροι των δανειοληπτών να προσκομίζουν απομαγνητοφωνημένα αυτά τα βίντεο στις δίκες των ανακοπών κατά των διαταγών πληρωμής, για την απόδειξη της συνυπαιτιότητας των τραπεζών στην υπερχρέωση των πελατών τους και με στόχο να γίνεται δεκτό το αίτημα της διαγραφής του συνόλου του κόστους των επίδικων δανείων και πιστωτικών καρτών, ήτοι του συνόλου των τόκων & των εξόδων !!!
Αποτελούν το τεκμήριο της παραβίασης θεμελιωδών διατάξεων της ισχύουσας από τότε τραπεζικής νομοθεσίας :
Της αρχής της ασφάλειας, της αρχής του υπεύθυνου δανεισμού, της κατά Βαασιλεία Ι & ΙΙ αρχής του ελέγχου και της στάθμισης του πιστωτικού κινδύνου, της ΠΤΔ ΤτΕ για το διαθέσιμο εισόδημα του δανειολήπτη (20%-30%), κλπ.... κλπ....
ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ
ΤΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΤΗΛΕΠΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ....
https://www.youtube.com/playlist?lis...VGOGNjkqsqvTtX
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, θεωρώ ότι οι τράπεζες έχουν κατά το 50% ευθύνη. Το άλλο 50% το έχει ο κόσμος. Μήπως ήθελαν να πουλάνε μούρη με το ολοκαίνουργιο ακριβό αμάξι ή με των 200τ.μ. σπίτι;
Αν αρχίσουν αύριο διαφημίσεις πάρτε ναρκωτικά όσο και όσα θέλετε, θα πρέπει να γίνουμε ναρκομανείς επειδή μας λένε πάρτε;
Εγώ είμαι ηλίθιος που δεν τσίμπησα ούτε 1 ευρώ δανειάκι; Που θα μπορούσα άνετα και με προνομιακά επιτόκια, λόγω δουλειάς.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη friendgr : 15-03-16 στις 15:41
A8hnaios (15-03-16), chrisgiapz3 (23-03-16), I_MNL (15-03-16), pilot (15-03-16), Skyline_IS (15-03-16), vagmag (15-03-16)