Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1006

Θέμα: Αγγελίες από το νετ 7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλία
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε καταλαβαινω γιατι σας φαινεται τοσο περίεργο να πωλειται ενα αυτοκινητο με λιγα χιλιομετρα.

Εγω εχω ενα αμαξι του 04 με 78000 χλμ, ενα του 07 με 52000 χλμ και ενα του 09 με 36000 χλμ...

Πέρυσι το καλοκαιρι εδωσε φιλος μου ανταλλαγή στο Σπανο κευμαν του 06 με 30000 χλμ στα 21000 ευρω
    Εσύ είσαι η εξαίρεση φιλέ μου όπως και πολλοί απο δω μέσα που τα προσέχουμε .
    Για να καταλάβεις όμως οτι οι περισσοτεροι μάντραδες έχουν την απατεωνια στο αίμα τους
    ακόμα και λιγα να ειναι τα χλμ τα κατεβάζουν ακόμα λιγότερα.
    Φίλος έδωσε x5 του 09 με 38000 χλμ σε μάντρα και το αυτοκίνητο κατέβηκε στα 29000
    την πρωτη βδομάδα.(στα 29000 ηταν το τελευταιο σερβίς στην αντιπροσωπεία και τόσο μπορούσε να το κατεβάσει χωρίς να το καταλάβει κανένας.. Ειναι και πανεξυπνοι)

2. The Following 2 Users Say Thank You to Dimimav For This Useful Post:

A8hnaios (15-03-16), playmaker (14-03-16)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimimav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ είσαι η εξαίρεση φιλέ μου όπως και πολλοί απο δω μέσα που τα προσέχουμε .
    Για να καταλάβεις όμως οτι οι περισσοτεροι μάντραδες έχουν την απατεωνια στο αίμα τους
    ακόμα και λιγα να ειναι τα χλμ τα κατεβάζουν ακόμα λιγότερα.
    Φίλος έδωσε x5 του 09 με 38000 χλμ σε μάντρα και το αυτοκίνητο κατέβηκε στα 29000
    την πρωτη βδομάδα.(στα 29000 ηταν το τελευταιο σερβίς στην αντιπροσωπεία και τόσο μπορούσε να το κατεβάσει χωρίς να το καταλάβει κανένας.. Ειναι και πανεξυπνοι)
    βαπλα ο κόσμος τους εχει ψηλό καταλάβει όμως και αυτή η εξυπνάδα τους εχει γυρίσει μπούμερανγκ

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP