παντως υπαρχουν και εδω στην αθηνα πολλα αυτοκινητα με γερμανικες πινακιδες τα οποια δινονται για ανταλλακτικα...και η τιμη τους ειναι σχεδον ιδια μ αυτα που θα δωσεις εσυ για να το φερεις απο γερμανια μονος σου εκτος κι αν εχεις καποιον γνωστο πανω που να ασχολειται με αυτα..
Μιας και το ανεφερε ο συνφορουμιτης,αν θελω να φερω ολοκληρο αυτοκινητο απο γερμανια για ανταλακτικα τι διαδικασια απαιτει?Εννοω οτι θα πρεπει να κοπει οπωσδηποτε για να ερθει ως ανταλλακτικα?Τελωνειο θα πληρωσω?
Arxika prepei na exeis kapoio gnosto stin germania gia na sou brei to autokinito!!! meta dn xreiazete na kopei erxete olokliro alla xwris pinakides kai thewreite "antikeimeno" gia na min pliroseis telonio klp....![]()
Βγάζεις τις λεγόμενες "τσολ" που είναι γερμανικές πινακίδες για 1 μήνα (αν θυμάμαι καλά) και το φέρνεις το αμάξι...
Το θέμα είναι όταν μπαίνεις στην Ελλάδα να αποφύγεις το τελωνείο...
Δεν είναι τόσο εύκολο!
Αν σε σταματήσει το τελωνείο δεν το βάζεις σαν αντικείμενο ή για ανταλλακτικά εκτός και αν έχει τεράστια ζημιά,παρά σε παραπέμπουν για εκτελωνισμο με το έτσι θέλω...Κοινώς το έχασες το αμάξι...
Για να το βάλεις ολόκληρο λοιπόν στη χώρα πρέπει να το οδηγεί κάποιος που είναι Γερμανός υπήκοος...Τουλάχιστον για να περάσεις το τελωνείο...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ!
Μετά το παίρνεις ολόκληρο και το κάνεις κομματάκια με την ησυχία σου...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 25-05-10 στις 22:48
Ουτε πινακιδες ουτε τιποτα!!! Στην νταλικα φορτωνεται και ερχεται Ελλαδα! Η νταλικα στο φερνει σπιτι σου! Τελωνειο πας μονο αν θες να βγαλεις πινακιδες!
ghost-rider (26-05-10)
Λοιπον επανερχομαι στο θεμα μιας και ολες αυτες τις μερες ειμαι στην αναζητηση για το καταλληλο μοτερ.καποιοι φροντησαν να με φουντωσουν και κοιταζω μηπως βαλω μ5 απο ε34!θελει βεβαια περισσοτερη δουλεια απο ενα μ3 ε36 αλλα τρελα ειναι αυτη και αν μας μπει κατι στο κεφαλι μας δεν φευγει ευκολα.πηγα σημερα με τον ξαδερφο μου(panos 316t)να δουμε ενα γνησιο μ3 με αγγλικες πινακιδες.το αυτοκινητο ειναι δεξιοτιμονο αν και δεν ειναι κατι δυσκολο νομιζω στο να τοποθετηθει η πλεξουδα του στο δικο μου.εχει 91000 μιλια αλλα φαινεται πολυ προσεγμενο!ειναι αρκετα τα χιλιομετρα ομως και με προβληματισε καπως αυτο!σε βολτα που πηγαμε ο τυπος δεν το ανοιξε πανω απο 4500-5000 στροφες και δεν μπορεσαμε να καταλαβουμε πολλα πραγματα.απο ροπη φαινοταν οτι ειχε μπολικι παντως!λεω την δευτερα να το παω σε καποιον αντιπρωσοπο να το ανεβασουμε στο διαγνωστικο για να δω αν ειναι ολα οκ...αρκει να βρω καποιον που να εχει ορεξη στο να το σκαλισει γτ λιγο πολυ ολοι ξερουμε την κατασταση σε καποιες αντιπρωσοπειες!το βαζουν στο διαγνωστικο βλεπουν την μνημη του εγκεφαλου οτι ειναι οκ απο βλαβες και σου λενε μια χαρα ειναι το αμαξι!
Φιλε καιγομαι κι εγω για την απαντηση στο θεμα αν μπαινει η πλεξουδα απ'το δεξιοτιμονο στο δικο μας!Εχω ενα 328 Ε36 και φερνω τωρα ολοκληρο Μ3 3.2 για μενα δεξιοτιμονο ομως.Για μαθε μην την πατησουμε....