Τα εχω δει εγω τα ονειρα καιρο τωρα...........
Τα εχω δει εγω τα ονειρα καιρο τωρα...........
insane in the ///Midbrain
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. Όχι και μέσα στο σπίτι μας. Νομίζω ότι κοιμούνται όλοι στην Ελλάδα και δεν βλέπουν τι έρχεται. Δεν μιλάω φασιστικά αλλά τι στο καλό έχουν να χωρίζουν με βάση την εθνικότητα τούς σε αυτή την ηλικία. Δεν μπήκαν καλά καλά στην πραγματική ζωή και βρήκαν λόγο να σκοτωθούν τα κολοπαιδα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Συμβαίνει τώρα:Πορεία ΛΑΘΡΟμεταναστών – Φεύγουν από το Σχιστό και πάνε ντουγρού για Βικτώρια-Θα διασχίσουν τη μισή Αθήνα…
Οι λαθρομετανάστες βρίσκονται στην Πέτρου Ράλλη (όπου στο ύψος της Νίκαιας έχει δημιουργηθεί μίνι κυκλοφοριακό κομφούζιο αφού η κίνηση γίνεται από μια λωρίδα) και έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους η πορεία διαμαρτυρίας τους να φθάσει στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας. Και μπορεί η απόσταση να είναι μεγάλη αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά στα χιλιάδες χιλιόμετρα που έχουν κάνει όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Όι περισσότεροι από τους διαδηλωτές είναι γυναίκες και τα πλακάτ που έχουν φτιάξει είναι από χαρτόκουτα.
https://beteranizhta.blogspot.gr/
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
την πηρε την καρεκλιτσα και αυτος. τοσα χρονια κρατικοδιαιτος και απο δουλεια μηδεν
αλλος ενας που ταιζουμε
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
freddys (11-03-16), LEONIDASKAL (10-03-16)
Οτι να'ναι ! Πλήρωνε μ@λ@κ@ εσυ κανονικά !!!!
https://www.seleo.gr/koinwnia/205903...a#.VuJ2HH2LQ1k
Κωνσταντίνε, το άρθρο λέει για "δίμηνη αναστολή" είσπραξης των προστίμων και για "ρύθμιση" τους. Απ' ο,τι αντιλαμβανομαι, αργά ή γρήγορα θα κληθούν να τα πληρώσουν έστω και με δόσεις. Απλά βάζουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί, χαϊδεύουν ημετερους ίσως εν όψει εκλογών, ποιος ξέρει. Ισχύει πάντως ότι ο συνεπής είναι και ******ς σ' αυτή τη χώρα... ( το θέμα των διοδίων βέβαια και οι αδικίες/παρανομίες που έχουν να κάνουν με το ζήτημα είναι μεγάλη κουβέντα, το έχουμε συζητήσει εκτενώς στο φόρουμ).![]()
καλα τα ιδια λεγανε και γι αυτους που χρωστανε ενοικια: "προσωρινη" αρση εκτελεσης δικαστικων αποφασεων για κατασχεσεις και εξωσεις λογω χρεων.
Το εχουν στο αιμα τους το φεσι και την επιβιωση σε βαρος του αλλου.
Μια γνωστη μου, μονιμος κατοικος Γερμανιας ηρθε, ψηφισε συριζα και εφυγε την αλλη μερα, για να σωσει τον συνταξιουχο πατερα της.![]()
οι έλληνες επαγγελματίες έχουν έναν εχθρό και έναν σύμμαχο. το όνομα του πρώτου είναι συριζα, το δεύτερο όνομα ονομάζεται βελκουλέσκου.
όποιος δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, ο κατρούγκαλος πασχίζει να ανεβάσει εισφορές και φορολογικό για να συνεχίσει να συντηρεί συνταξιοδοτικό το οποίο δεν βγαίνει και με μαθηματική ακριβεια μας οδηγεί στον απόλυτο όλεθρο, ενώ απο την άλλη η βελκουλέσκου δεν δέχεται επιπλέον εισφορές και φορολόγηση, παρά μόνο περικοπές δαπανών.
ότι δλδ φωνάζουν οι ξένοι όλα αυτά τα χρόνια.
sympether with chiefτης