Καταπληκτικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια! Άλκαξες και το χρώμα από μαύρο σε μπλε ή με γελούν τα μάτια μου;![]()
Καταπληκτικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια! Άλκαξες και το χρώμα από μαύρο σε μπλε ή με γελούν τα μάτια μου;![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
VasilisG85 (10-03-16)
Α, ούτε κι εμένα μ'αρέσει το μαύρο για να είμαι ειλικρινής. Το μπλε αυτό είναι ωραίο και η διχρωμία ταιριάζει καλά.
Μια ιδέα, αν χρειαστεί να αλλάξεις τα πλαϊνα στα καθίσματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο μπλε χρώμα, οπότε θα δέσει όλο το μπλε-μωβ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 10-03-16 στις 22:52
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
VasilisG85 (10-03-16)
Τα καθίσματα που έχω είναι αυτά
img 002_resized.jpg
δεν πολυκατάλαβα ποια πλαϊνά εννοείς, θα ανεβάσω φωτο όταν τα περάσω στο αυτοκίνητο, νομίζω θα ταιριάζει σαν χρώμα...
Εννοω εκει που ειναι το δερμα (φαινεται λιγο φθαρμενο;? ) Δεν ξερω την λεξη στα ελληνικα![]()