Απο τις φωτογραφιες φαινεται μπομπα! Ξερεις, οταν κανεις και κατι μονος σου το εκτιμας και παραπανω! Μεγειες!!
Απο τις φωτογραφιες φαινεται μπομπα! Ξερεις, οταν κανεις και κατι μονος σου το εκτιμας και παραπανω! Μεγειες!!
VasilisG85 (10-03-16)
Καταπληκτικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια! Άλκαξες και το χρώμα από μαύρο σε μπλε ή με γελούν τα μάτια μου;![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
VasilisG85 (10-03-16)
Α, ούτε κι εμένα μ'αρέσει το μαύρο για να είμαι ειλικρινής. Το μπλε αυτό είναι ωραίο και η διχρωμία ταιριάζει καλά.
Μια ιδέα, αν χρειαστεί να αλλάξεις τα πλαϊνα στα καθίσματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο μπλε χρώμα, οπότε θα δέσει όλο το μπλε-μωβ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 10-03-16 στις 22:52
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
VasilisG85 (10-03-16)
Τα καθίσματα που έχω είναι αυτά
img 002_resized.jpg
δεν πολυκατάλαβα ποια πλαϊνά εννοείς, θα ανεβάσω φωτο όταν τα περάσω στο αυτοκίνητο, νομίζω θα ταιριάζει σαν χρώμα...
Εννοω εκει που ειναι το δερμα (φαινεται λιγο φθαρμενο;? ) Δεν ξερω την λεξη στα ελληνικα![]()