Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 113

Θέμα: Η τωρα η ποτε !!!!! Sos

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dr. Yamastura Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τους ατυχείς (μην πω κάτι χειρότερο) συσχετισμούς που κάνετε κάποιοι,όταν συγκρίνετε ένα Γνήσιο με μία μετατροπή τα λέει όλα.

Δείτε ιστορικά γνήσια αυτοκίνητα που χάνουν σε αξία,όταν αρχίζουν να λείπουν γνήσια ανταλλακτικά από πάνω(ακόμα και βίδες)

Τι αξία έχει και τι αξία αποκτά με τα χρόνια,ένα γνήσιο και μια μετατροπή???Οι υπόλοιποι στην ευρώπη και αμερική είναι λάθος?

Επειδή έχω δύο μετατροπές(1 δηλωμένη και ένα αγωνιστικό) εύχομαι να ήταν και τα δύο γνήσια.
    Όπως προήπαν,άσε που το κόστος για μια μετατροπή σιγά σιγά πλησιάζει το γνήσιο.
    Αν έπερνες ε92 316 καινούργιο τότε θα έδινες τότε περίπου 30κ.
    Βάλε και τα πράγματα καινούργια (υποτίθεται για να είναι η σύγκριση δίκαιη) δεν θα έβγαινε για πλάκα 80κ??
    Μοτέρ v8 καινούργιο,άκρα καινούργια,διαφορικό,εξατμ ίσεις,σασμαν,εγκεφαλο,εργα ικά κλπ?

Συμφωνώ να γίνουν όλα όπως πρέπει,για να μπορούν να δηλωθούν τα πάντα.
    Οι υπόλοιπες γνώμες μου φαίνεται ότι κρύβουν μια ζήλια.

Ο γνήσιος και αυθεντικός(άνθρωπος και αυτοκίνητο) δεν φοβάται ποτέ και τίποτα.
    Ο δε μετατροπέας προσπαθεί για το καλύτερο με μόνο γνώμονα την οδηγική του ευχαρίστηση.
    Ουδέν το μεμπτόν για κανέναν.
    ρε φιλε, 17.000¤ μου κοστισε η μετατροπη μαζι με την πληρη ανακατασκευη και βαψιμο σε ενα E36 Compact του 1998............ τι να λεμε.... ολα τα ανταλλακτικα γνησια, καινουρια και μεσα σε εξουσιοδοτημενο για 9 μηνες....
    Εγω φταιω που καθομαι και σκαω, ενω μπορω και δικαιουμε ΝΟΜΙΜΑ να βγαλω και το σκαφος και το Ε91 325Χi και το Ε36 με Κυπριακα νουμερα, οπως κανουν χιλιαδες αλλοι με τα Βουλγαρικα και τα Γερμανικα (αυτα τα χαζα κρατη που δεν ξερουν τιποτα), να δω μετα τι πονος θα πιασει μερικους για τα εσοδα και τους δασμους του Ελληνικου κρατους......
    η υποκρισια του Ελληναρα σε ολο της το μεγαλειο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη compactM3 : 10-03-16 στις 20:13

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο compactM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε φιλε, 17.000¤ μου κοστισε η μετατροπη μαζι με την πληρη ανακατασκευη και βαψιμο σε ενα E36 Compact του 1998............ τι να λεμε.... ολα τα ανταλλακτικα γνησια, καινουρια και μεσα σε εξουσιοδοτημενο για 9 μηνες....
    Εγω φταιω που καθομαι και σκαω, ενω μπορω και δικαιουμε ΝΟΜΙΜΑ να βγαλω και το σκαφος και το Ε91 325Χi και το Ε36 με Κυπριακα νουμερα, οπως κανουν χιλιαδες αλλοι με τα Βουλγαρικα και τα Γερμανικα (αυτα τα χαζα κρατη που δεν ξερουν τιποτα), να δω μετα τι πονος θα πιασει μερικους για τα εσοδα και τους δασμους του Ελληνικου κρατους......
    η υποκρισια του Ελληναρα σε ολο της το μεγαλειο....
    να σε ρωτησω κατι διχως παρεξηγησης.οταν το εκανες μπορουσες να το δηλωσεις?αν οχι γιατι το εκανες(οχι τιποτα αλλο, αλλα πολλα τα εξοδα για κατι που πρακτικα δεν μπορει νομιμα να χρησιμοποιηθει)?ευχομαι ειλικρινα να γινει η αναθεωρηση, θεωρω τελειως παραλογο το να μπορεις να βαλεις οτι μπουρδα θες στο οχημα πλην κινητηρα και να μην μιλαει κανεις, απλα αναρωτιεμαι.
    υ.γ. σε δημοσια συζητηση που ο καθενας εχει δικαιωμα να πει οτι θελει, το υφος δεν το καταλαβαινω αλλα anyway.

3. The Following User Says Thank You to Loukas For This Useful Post:

compactM3 (10-03-16)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Loukas Εμφάνιση μηνυμάτων
    να σε ρωτησω κατι διχως παρεξηγησης.οταν το εκανες μπορουσες να το δηλωσεις?αν οχι γιατι το εκανες(οχι τιποτα αλλο, αλλα πολλα τα εξοδα για κατι που πρακτικα δεν μπορει νομιμα να χρησιμοποιηθει)?ευχομαι ειλικρινα να γινει η αναθεωρηση, θεωρω τελειως παραλογο το να μπορεις να βαλεις οτι μπουρδα θες στο οχημα πλην κινητηρα και να μην μιλαει κανεις, απλα αναρωτιεμαι.
    υ.γ. σε δημοσια συζητηση που ο καθενας εχει δικαιωμα να πει οτι θελει, το υφος δεν το καταλαβαινω αλλα anyway.
    οταν το εκανα, και εγω και ολοι οι υπολοιποι, ηξεραν οτι ισχυε το προηγουμενο καθεστως....
    οπως επισης προειπα, προκειτε για υπουργικη αποφαση και οχι για νομοσχεδιο, που αμα δεν ψαξεις τα ΦΕΚ, δεν το βρισκεις....
    οπως ειπα, ακομα και στην τροχαια, οταν με σταματησαν (5 μερες το αυτοκινητο στο δρομο, 30 μερες διορια να το δηλωσεις), δεν ηξεραν τι να κανουν και το κρατησαν κλεισμενο στην τροχαια 20 μερες.
    Στο υπουργειο δε που με πηγαν συνοδεια, η απαντηση του υπαλληλου ηταν "τι το φερατε εδω να το κανω? ελεγχο στο πεζοδρομιο"? Ηπια καφε στο υπουργειο 5 ωρες μεχρι να αποφασισουν τι πρεπει να γινει...
    Κι εκει εψαχναν τι ισχυει.... αυτα τα αυτοκινητα επρεπε να πηγαινουν στο ΚΤΕΟ Ελληνικου για εγκριση τυπου, αλλα το εκλεισαν χωρις να εχουν εναλλακτικη.

Για να καταλαβεις καλυτερα τι συμβαινει, στο υπουργειο μου εχουν κρατησει ΜΟΝΟ την αδεια κυκλοφοριας, κι αυτο γιατι υπηρχε το παραπεμπτικο απο την τροχαια...... ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ κυκλοφοριας δεν κρατησαν, τις εχω κανονικα πανω στο αυτοκινητο.... εδω και 27 μηνες τωρα πια, το αυτοκινητο δε, κλειδωμενο και ακινητο στο υπογειο....

Οσο για το υφος, ειναι αναλογο του υφους και των κατηγοριων που εκτοξευονται.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη compactM3 : 10-03-16 στις 20:39

5. The Following 2 Users Say Thank You to compactM3 For This Useful Post:

BILL007 (10-03-16), Loukas (10-03-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο compactM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν το εκανα, και εγω και ολοι οι υπολοιποι, ηξεραν οτι ισχυε το προηγουμενο καθεστως....
    οπως επισης προειπα, προκειτε για υπουργικη αποφαση και οχι για νομοσχεδιο, που αμα δεν ψαξεις τα ΦΕΚ, δεν το βρισκεις....
    οπως ειπα, ακομα και στην τροχαια, οταν με σταματησαν (5 μερες το αυτοκινητο στο δρομο, 30 μερες διορια να το δηλωσεις), δεν ηξεραν τι να κανουν και το κρατησαν κλεισμενο στην τροχαια 20 μερες.
    Στο υπουργειο δε που με πηγαν συνοδεια, η απαντηση του υπαλληλου ηταν "τι το φερατε εδω να το κανω? ελεγχο στο πεζοδρομιο"? Ηπια καφε στο υπουργειο 5 ωρες μεχρι να αποφασισουν τι πρεπει να γινει...
    Κι εκει εψαχναν τι ισχυει.... αυτα τα αυτοκινητα επρεπε να πηγαινουν στο ΚΤΕΟ Ελληνικου για εγκριση τυπου, αλλα το εκλεισαν χωρις να εχουν εναλλακτικη.

Για να καταλαβεις καλυτερα τι συμβαινει, στο υπουργειο μου εχουν κρατησει ΜΟΝΟ την αδεια κυκλοφοριας, κι αυτο γιατι υπηρχε το παραπεμπτικο απο την τροχαια...... ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ κυκλοφοριας δεν κρατησαν, τις εχω κανονικα πανω στο αυτοκινητο.... εδω και 27 μηνες τωρα πια, το αυτοκινητο δε, κλειδωμενο και ακινητο στο υπογειο....

Οσο για το υφος, ειναι αναλογο του υφους και των κατηγοριων που εκτοξευονται.....
    μαλλον εχω χασει καποιο θρεντ, γιατι αν τα' χα δει δεν θα εξυνα πληγες..μπορω να καταλαβω και τον εκνευρισμο και την κουραση σου, αλλα εχε υπομονη εδω που ζουμε και δεν ξερεις τι θα ξημερωσει ,κατι μπορει να γινει.καλη δυναμη και πανω απ'ολα να μαστε καλα, γιατι στο κατω κατω οι λαμαρινες, λαμαρινες ειναι.
    και για να βαδισω στα ορια του οφτοπικ δεν πιστευω να ναι αυτο το δικο σου:
    https://siokolis.car.gr/cars/view/6773935/

7. The Following 2 Users Say Thank You to Loukas For This Useful Post:

BILL007 (10-03-16), compactM3 (10-03-16)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Loukas Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαλλον εχω χασει καποιο θρεντ, γιατι αν τα' χα δει δεν θα εξυνα πληγες..μπορω να καταλαβω και τον εκνευρισμο και την κουραση σου, αλλα εχε υπομονη εδω που ζουμε και δεν ξερεις τι θα ξημερωσει ,κατι μπορει να γινει.καλη δυναμη και πανω απ'ολα να μαστε καλα, γιατι στο κατω κατω οι λαμαρινες, λαμαρινες ειναι.
    και για να βαδισω στα ορια του οφτοπικ δεν πιστευω να ναι αυτο το δικο σου:
    https://siokolis.car.gr/cars/view/6773935/
    αχαχαχαχαχα.... με ρωτησε κι αλλο μελος γι αυτο....
    ΟΧΙ το δικο μου ειναι στο υπογειο του σπιτιου μου, ειναι AVUS BLAU και ΠΟΤΕ δεν θα ειχε πρασινα καθισματα......
    το δικο μου το μοτερ εχει 96.000 πραγματικα χιλιομετρα και με εξαρι σασμαν
    Attached Images Attached Images
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη compactM3 : 10-03-16 στις 21:02

9. The Following 5 Users Say Thank You to compactM3 For This Useful Post:

BILL007 (10-03-16), chrisgiapz3 (12-04-16), Loukas (10-03-16), Stunt Mike (10-03-16), Vassilis ///M (11-03-16)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP